مقالات پیکرتراشی

عوارض عمل پیکرتراشی | خطرات روش های مختلف پیکرتراشی بدن

مشاورین زیبایی جراحان نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

عوارض جراحی پیکرتراشی

عوارض پیکر تراشی به دنبال جراحی در افراد مختلف با شدت های متفاوتی بروز خواهد کرد. بسته به ناحیه عمل شده و روش جراحی عوارض متفاوت است. خطرات پیکر تراشی با انتخاب یک جراح خوب به حداقل می رسد. قبل از انجام عمل باید مشاوره دقیق به همراه آزمایشات تخصصی بطور کامل انجام شود. در صورت مصرف دارو یا ابتلا به بیماری خاص باید حتما به جراح اطلاع داده شود. با توجه به وضعیت جسمانی و روانی، مراجعه کننده ممکن است به متخصصین دیگری ارجاع داده شود. با توجه به مشکلات جسمانی فرد متخصصین مختلف باید تاییدیه انجام عمل را به جراح زیبایی ارائه دهند. با وجود این موارد ممکن است عوارض جراحی در فرد بروز کند. برخی از این عارضه ها طبیعی است و با گذشت زمان برطرف می گردد. از جمله این موارد می توان به ورم اطراف محل جراحی، جمع شدن مایعات و خونابه، درد و کبودی اشاره کرد. در این مقاله تمام خطرات و مضرات عمل پیکر تراشی را بررسی خواهیم کرد.

عوارض پیکر تراشی از اصلی ترین نگرانی ها برای افرادی است که قصد انجام این عمل را دارند. از جمله صحبت هایی که از زبان افراد مختلف شنیده می شود و باعث ایجاد نگرانی های بیشتر در متقاضیان جراحی می شود. باید در نظر داشت که هر عمل جراحی از جمله پیکر تراشی بدن و اندام ها نیز از ریسک ها و خطرات خاص خود برخوردار است اما این موارد مانعی برای انجام عمل محسوب نمی شود چرا که اصلی ترین عوامل در کاهش عوارض هر عمل جراحی، مهارت و دقت جراح و رعایت و مراقبت خود فرد است. عوارض شناخته شده عمل پیکر تراشی در هر قسمت از بدن مانند شکم و پهلو، ران، باسن، سینه و بازو به طور کامل شناخته شده و راه حل های موثر برای جلوگیری و درمان این عوارض هم پبش بینی و شناسایی شده است. لذا بهترین راه برای کاهش نگرانی ها در خصوص عوارض و خطرات این عمل، مشاوره با جراح پیکرتراشی و مطرح کردن سوالات خود است. بهتر است در این زمینه تنها به نظرات کارشناسی توجه کرده و صحبت های متفرقه را از ذهن خود دور کنید.

عمل های زیبایی امروزه از رواج و محبوبیت بسیار بالایی برخوردار هستند. یکی از محبوب ترین عمل های زیبایی، پیکرتراشی بدن است که برای هر ناحیه و هر قسمت از بدن از روش مناسب استفاده می شود. از اصلی ترین دلایل محبوبیت این عمل ها، رسیدن به ظاهر ایده آل و مد نظر در مدت زمان کوتاه و طی یک جلسه جراحی است. افراد متقاضی این عمل ها معمولا به دنبال کلیه اطلاعات مد نظر درباره عمل پیکرتراشی خود هستند و اطلاعات گوناگونی را دریافت می کنند. برای تصمیم گیری بهتر در این زمینه باید کلیه جنبه های عمل از جمله عوارض و خطرات پیکرتراشی را مد نظر قرار داد. پیکرتراشی نوعی روند جراحی است که مانند کلیه عمل ها از عوارض و خطرات بالقوه ای برخوردار است. آشنایی با خطرات و ریسک هایی که با انجام پیکرتراشی، باعث گرفتن تصمیم درست و منطقی برای متقاضیان می شود.

عوارض پیکر تراشی برای چه افرادی پیش می آید؟

عوارض بعد از عمل پیکر تراشی برای همه افراد اتفاق نمی افتد. سوال اصلی بسیاری از متقاضیان عمل پیکرتراشی بدن این است که آیا من مستعد ابتلا به این عوارض و خطرات هستم یا خیر. باید در نظر داشت که عوارضی و ریسک هایی که برای عمل پیکرتراشی بیان می شود در همه افراد شایع نبوده و برخی از متقاضیان و بنابر دلایل خاص این عوارض را بعد از عمل نشان می دهند. افرادی دچار عوارض بعد از عمل پیکرتراشی می شوند که توصیه ها و دستورالعمل های جراح را به درستی و با دقت رعایت نکرده و یا در انجام مراقبت های بعد از پیکر تراشی کوتاهی کرده باشند.

افرادی که به دلیل مواردی نظیر هزینه کمتر، جراح نامناسب و کم تجربه را انتخاب کرده باشند هم بیش از سایرین باید مراقب این خطرات باشند. برای مثال بهترین جراح پیکرتراشی می داند که تا چه مقدار چربی باید استخراج شود تا هم ایمنی بیمار تضمین شده و هم بهترین نتیجه از عمل ایجاد شود. یکی دیگر از مواردی که شانس ابتلا به این مشکلات را بیشتر می کند، اضافه وزن زیاد و بیش از حد است و به همین دلیل لازم است قبل از عمل تحت نظر پزشک متخصص تغذیه، وزن فرد تا حد ممکن کاهش یابد. کادر درمان با تجربه، تجهیزات پیشرفته مرکز جراحی و پیروی از دستورات جراح از جمله مواردی است که امکان ایجاد عوارض بعد از عمل پیکر تراشی بدن را کاهش می دهد.

 

عوارض و خطرات عمل پیکرتراشی

عوارض عمومی عمل پیکرتراشی بدن

قبل از بررسی خطرات پیکرتراشی در روش های مختلف و قسمت های مختلف بدن، بهتر است ابتدا به عوارض عمومی روش های جراحی زیبایی نگاهی داشته و تک تک این موارد را توضیح دهیم. عوارض عمومی که بعد از عمل های زیبایی دیده می شود در دو دسته قابل تقسیم بندی است. دسته اول نشانه های کم خطری هستند که معمولا در روند بهبودی طبیعی بوده و نشانه ای از ریکاوری بدن است که به مداخله درمانی نیاز نداشته و با گذر زمان برطرف می شود.

تورم بعد از عمل پیکرتراشی

از اولین نشانه های بهبودی بعد از عمل جراحی، ورم و بادکردن ناحیه است. به دنبال ایجاد تغییرات در ناحیه و آسیب بافتی، سلول های زیادی به محل اعزام شده تا روند بهبودی سرعت بگیرد. تعداد زیاد سلول های تجمع یافته و مایعات باعث تورم ناحیه بعد از پیکرتراشی می شود. با گذشت زمان و انجام ترمیم بافتی، میزان تورم رو به کاهش می گذارد. بنابراین تورم بعد از عمل پیکرتراشی یکی از نشانه ها و عوارض طبیعی محسوب می شود.

تورم بعد از عمل پیکرتراشی

کبودی بعد از عمل پیکرتراشی

کبودی نیز یکی از عوارض و مضرات عمل پیکرتراشی است. به دلیل انجام جراحی، برخی از مویرگ های بسیار ریز در ناحیه دچار پارگی شده و محتویات آن ها در قسمت زیرین پوست تجمع می یابد که باعث ایجاد کبودی می شود. کبودی نیز یکی از عوارض پیکرتراشی است که بعد از چند روز محو می شود.

کبودی بعد از عمل پیکر تراشی

درد بعد از عمل پیکرتراشی

درد به عنوان یک نشانه کلی از روند بهبودی است و بروز آن بعد از عمل پیکرتراشی کاملا طبیعی است. بیشترین درد عمل پیکرتراشی طی دو تا سه روز اول احساس می شود که با مسکن های ساده قابل کنترل است و جای نگرانی ندارد.

درد بعد از پیکر تراشی

عوارض نادر بعد از پیکرتراشی

بعد از عمل های زیبایی و مخصوصا پیکرتراشی، احتمال بروز خطرات و عوارض خاصی قابل انتظار است که برای همه افراد رخ نداده و در صورت رعایت دقیق دستورالعمل های بعد از عمل می توان از بروز آن خودداری کرد. خطرات و عوارض نادر بعد از پیکرتراشی شامل موارد زیر است.

واکنش نامطلوب به بیهوشی

روند بیهوشی در عمل پیکرتراشی برای همه افراد مناسب نیست و ممکن است برخی افراد به داروهای مورد استفاده حساسیت داشته باشند و در حین و یا بعد از پیکرتراشی، عوارض خاصی را بروز دهند. این عارضه برای همه افراد محتمل نبوده و بهترین نوع بیهوشی برای فرد توسط جراح مشخص خواهد شد.

هماتوم یا سرم

یکی از مضرات عمل پیکرتراشی، ایجاد هماتوم است. هماتوم به معنای تجمع خون و مایعات در زیر پوست و خارج از عروق خونی است که در نتیجه روند جراحی ایجاد می شود. هماتوم باعث می شود رنگ پوست با قسمت های اطراف متفاوت شود و به شکل یک لکه قهوه ای رنگ یا کبودی دیده می شود. در برخی موارد هماتوم بعد از پیکرتراشی به خودی خود برطرف شده و گاهی ممکن است مراجعه به پزشک ضروری باشد.

هماتوم بعد از پیکر تراشی

عفونت و خونریزی به دنبال پیکرتراشی

عفونت و خون ریزی نیز از خطرات عمل پیکرتراشی و کلیه جراحی ها محسوب می شود. روند جراحی ممکن است باعث نفوذ باکتری ها به محل عمل شده و باعث ایجاد سایت عفونی در محل شود. در صورت ایجاد عفونت بعد از پیکرتراشی علائمی نظیر تب و سردرد، ترشح بدبو و بی حالی مشاهده می شود. معمولا جراح بعد از هر عمل پیکرتراشی به همراه سایر داروها، آنتی بیوتیک خوراکی نیز تجویز می کند که مصرف منظم این داروها در جلوگیری از عفونت موثر است.

خونریزی نیز از عوارض و خطرات بعد از پیکر تراشی است که ممکن است به درجات متفاوت رخ دهد. قبل از عمل از فرد خواسته می شود تا مصرف آسپیرین و داروهای رقیق کننده خون را متوقف کند تا از این عارضه جلوگیری شود.

تغییر در احساس پوستی

طی عمل جراحی و مخصوصا پیکرتراشی ممکن است نورون های عصبی در اطراف محل تحت جراحی در معرض آسیب قرار بگیرند. تغییر در حس پوستی بعد از عمل پیکرتراشی ممکن است بعد از چند ماه بهبود یافته و یا به طور دائمی باقی بماند. مهارت و دقت جراح نقش مهمی در جلوگیری از این خطر عمل پیکر تراشی ایفا می کند.

ایجاد بافت اسکار یا زخم بعد از عمل پیکرتراشی

یکی از خطرات پیکرتراشی مخصوصا در عمل هایی که از برش طولانی استفاده می شود، ایجاد بافت اسکار است. بافت اسکار در محل زخم و بخیه های عمل ایجاد شده و ناشی از ترمیم نامناسب بافت آسیب دیده و جایگزینی بافت همبند است. در این شرایط محل زخم برآمده و پر رنگ شده و ظاهر نامناسبی ایجاد می کند.

عوارض و خطرات عمل پیکرتراشی بدن

آمبولی چربی

از عوارض خطرناک ولی بسیار نادر عمل پیکرتراشی، آمبولی چربی است. این عارضه در اثر نفوذ تکه ای از چربی یا بافت به داخل عروق فرد و ایجاد اختلال در روند جریان خون رخ می دهد. آمبولی چربی به دنبال پیکرتراشی می تواند عوارضی از قبیل سکته مغزی یا قلبی ایجاد کرده و به مداخله سریع پزشکی نیاز دارد.

آمبولی چربی بعد از پیکر تراشی

علاوه بر این می توان موارد دیگری را نیز به عنوان خطرات و مضرات عمل پیکرتراشی مطرح کرد که شامل گزینه های زیر است.

  • نکروز (مرگ بافتی )
  • خطرات بیهوشی
  • تورم مداوم یا درد
  • عدم تقارن در ناحیه تحت جراحی
  • تغییرات در احساس پوستی
  • ترومبوز وریدی عمقی
  • عوارض قلبی و ریوی
  • آسیب به اعصاب، رگ‌های خونی، عضلات و اندام‌ها
  • جای زخم نامطلوب، تغییر رنگ پوست، بی ‌نظمی و برآمدگی، لکه ‌دار شدن پوست یا سایر نتایج زیبایی‌ نامناسب
  • نیاز به جراحی مجدد و ترمیمی

عوارض عمل پیکرتراشی در قسمت های مختلف بدن

علاوه بر عوارض عمومی، ممکن است خطرات خاصی برای انجام عمل پیکرتراشی در قسمت های مختلف بدن وجود داشته باشد که این موارد را با هم مروز خواهیم کرد.

عوارض عمل پیکرتراشی شکم و پهلو

استفاده از عمل پیکرتراشی برای زیبایی بیشتر شکم و پهلو انتخاب بسیاری از افراد متقاضی است. در این بین روش مورد استفاده برای پیکر تراشی شکم و مهارت و تجربه جراح نقش بسیار مهمی در پیش گیری از این خطرات ایفا می کند. انتخاب و مراجعه به بهترین جراح پیکر تراشی، رعایت دستورالعمل های بعد از عمل و طی کردن موفق دوره نقاهت باعث می شود تا خطرات پیکرتراشی در ناحیه شکم به حداقل میزان خود برسد.

  • یکی از عوارض پیکر تراشی شکم و پهلو، ایجاد لخته خون و تورم بیش از حد است که با رعایت نکات خاصی قابل جلوگیری است.
  • بروز عفونت به دنبال عمل لاغری شکم یکی از خطرات احتمالی است که با آنتی بیوتیک های ساده برطرف می شود.
  • بی حسی و گزگز شدن در اطراف شکم به دنبال پیکرتراشی نیز از عوارض قابل انتظار است.
  • جمع شدن مایعات زیر پوست شکم
  • امکان نیاز به جراحی مجدد
  • ایجاد سوختگی سطحی پوست در برخی روش ها
  • آسیب به عروق و نورون های عصبی
  • شل شدن و افتادگی پوست شکم

عوارض عمل پیکرتراشی بازو

عمل پیکر تراشی بازو یکی از عمل های پرطرفدار بین افراد مختلف است. خطرات عمل پیکرتراشی بازو به دلیل روند تهاجمی کمتر و حجم چربی استخراج شده کمتر، محدود تر و نادر تر است. در این بین مهارت و دقت بالای جراح در حین پیکرتراشی بازو نقش مهمی در پیش گیری از این عوارض ایفا می کند.

  • بروز تورم و کبودی زیاد به دنبال عمل پیکر تراشی بازو از خطرات شایع است.
  • امکان ایجاد بی حسی در بازو و اطراف شانه در روزهای اول بعد از عمل وجود دارد.
  • عفونت ناشی از عمل لاغری بازو یکی از عوارض محتمل است.
  • احتمال آسیب به رگ و نورون های عصبی به دلیل تراکم زیاد آن ها در ناحیه بازو محتمل است که در صورت دقت و تمرکز جراح، به کمترین میزان خود می رسد.
  • شل شدن و افتادگی پوست به دنبال تخلیه حجم زیاد چربی که راه حل آن انجام لیفت بازوی همزمان است.

عوارض عمل پیکرتراشی صورت

پیکرتراشی صورت از حساس ترین عمل های زیبایی بوده و از روش های زیادی به این منظور استفاده می شود. به دلیل تراکم فوق العاده بالای عروق و اعصاب در ناحیه صورت لازم است حتما به بهترین جراح پیکرتراشی صورت مراجعه شود تا روند جراحی با دقت و ریزبینی بسیار بالا انجام شود. از عوارض و خطرات محتمل بعد از عمل پیکرتراشی صورت می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • ایجاد محدودیت در حرکت گردن و صورت برای چند روز
  • تورم و کبودی صورت و گردن
  • تغییر رنگ پوست و لکه های پوستی که ظاهر نامناسبی ایجاد می کند
  • شل شدن و افتادگی پوست صورت در برخی قسمت ها مخصوصا گردن
  • به جا ماندن محل برش ها و ایجاد بافت اسکار به دنبال پیکرتراشی صورت
  • در روزهای اول خون ریزی از محل برش ها محتمل است
  • ممکن است سطح پوست ناهموار شود
  • امکان بروز سوختگی در برخی روش های پیکرتراشی صورت وجود دارد
  • گاهی اوقات انجام همزمان پیکرتراشی صورت و لیفت صورت باعث می‌شود اختلالاتی در جریان خون به وجود آید.
  • امکان بی حسی و تغییر احساس در برخی قسمت های صورت وجود دارد.

عوارض عمل پیکرتراشی باسن

عمل پیکرتراشی باسن با روش های نوین امروزه با حداقل عوارض و خطرات همراه است. این ناحیه معمولا دچار تجمع چربی موضعی و نامناسب شده که با عمل پیکرتراشی باسن قابل رفع است. دقت جراح در حین عمل و رعایت دقیق دستورات در دوره نقاهت باعث می شود تا خطرات شایع عمل پیکرتراشی باسن به حداقل برسد. این عوارض شامل موارد زیر است.

  • خونریزی و ایجاد هماتوم به دنبال اعمال فشار در حین نشستن طولانی مدت
  • آسیب به رگ و نورون های عصبی در حین عمل پیکرتراشی باسن
  • جمع شدن مایعات زیر پوست
  • شل شدن پوست و ایجاد ظاهر نامناسب
  • احتمال عفونت و التهاب به دنبال پیکرتراشی باسن

 

عوارض عمل ها و روش های مختلف پیکرتراشی

همانطور که می دانید پیکرتراشی واژه ای کلی برای اشاره به کلیه عمل های زیبایی بدن است که با هدف فرم دهی و ایجاد ظاهر مناسب انجام می شود. این عمل ها هر کدام با توجه به روش خود از مزایا و معایب خاصی برخوردار بوده و موجب ایجاد عوارض خاصی نیز می شوند. در ادامه عوارض جراحی پیکرتراشی در روش های مختلف جراحی را بیان می کنیم.

عوارض عمل پیکرتراشی با لیپوساکشن

روش لیپوساکشن از اولین متدهای پیکرتراشی برای قسمت های مختلف بدن شناخته می شود. این روش نسبت به مزیت های خود از عوارض خاصی هم برخوردار است که استفاده از این روش را امروزه محدود کرده است. از جمله خطرات و عوارض لیپوساکشن می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • روش لیپوساکشن احتمال ایجاد کبودی و تورم بعد از عمل پیکرتراشی را افزایش می دهد.
  • احتمال بروز سوختگی در قسمت های مختلف پوست وجود دارد.
  • به دلیل ساکشن ستونی چربی ها، احتمال ایجاد ناهمواری روی پوست بعد از عمل پیکرتراشی وجود دارد.
  • از بین رفتن سلولهای چربی به دنبال استخراج و عدم امکان تزریق مجدد به بدن
  • نیاز به جراحی ترمیمی بعد از لیپوساکشن بیشتر احساس می شود
  • بی حسی طولانی مدت در نواحی عمل شده شایع است
  • حالت افتادگی و شلی پوست در ناحیه تحت جراحی بیشتر دیده می شود.

عوارض و خطرات عمل پیکرتراشی با لیپوساکشن

عوارض عمل پیکرتراشی با لیپوماتیک

روش لیپوماتیک در واقع بسیاری از محدودیت ها و عوارض روش لیپوساکشن را کاهش داده است. در این روش از کانولای مرتعش استفاده شده که نتایج عمل را بهبود می بخشد. با این حال این روش هم از یک روند جراحی تبعیت کرده و عوارض عمل لیپوماتیک اجتناب ناپذیر است. برخی از عوارض عمل پیکرتراشی با روش لیپوماتیک در ادامه ذکر می شود.

  • کانولای مرتعش برای هدایت به بافت به ورودی بزرگتری نیاز دارد. در نتیجه طول برش های مورد نیاز در پیکرتراشی با لیپوماتیک بیشتر است.
  • عمل پیکرتراشی با لیپوماتیک بیشتر در نواحی وسیع و برای حجم زیاد چربی قابل استفاده است.
  • احتمال افتادگی پوست همانند لیپوساکشن وجود دارد اما مقدار آن کمتر است.
  • در این روش سلولهای چربی از بین نمی رود و به همین دلیل برگشت پذیری آن در صورت عدم رعایت بیمار، سریع تر است.
  • عوارض و خطراتی مانند عفونت، خونریزی، کبودی، تورم و بی حسی همانند سایر جراحی ها در پیکرتراشی با استفاده از لیپوماتیک هم محتمل خواهد بود.

عوارض پیکرتراشی با عمل ماموپلاستی

ماموپلاستی یا جراحی زیبایی سینه یکی از عمل های پیکرتراشی سینه است که تاثیرات مثبت فراوانی دارد. ماموپلاستی با استفاده از جراحی، بافت و پوست اضافی سینه را حذف کرده و باعث کوچک شدن، فرم دهی و لیفت سینه می شود. ماموپلاستی از روند تهاجمی نسبتا بالایی برخوردار است و خطرات خاصی را به دنبال دارد. در ادامه عوارض ماموپلاستی را شرح خواهیم داد.

  • یکی از خطرات ماموپلاستی که بیشتر در سینه های بسیار بزرگ رخ می دهد، از بین رفتن قدرت شیردهی و آسیب به راه های شیری است که در صورت دقت و مهارت جراح تا حد زیادی قابل پیشگیری است.
  • به دلیل بریدن پوست و برش های زیاد ممکن است جای زخم زیادی به جا بماند که با روش های خاصی قابل کمرنگ کردن می باشد.
  • در عمل پیکرتراشی با ماموپلاستی غالبا قسمت نوک سینه بریده شده و به موقعیت بالاتر منتقل می شود و به همین دلیل احتمال بروز بی حسی نوک سینه بیشتر می شود.
  • در صورت بارداری، مجددا سینه ها رشد کرده و نتایج عمل را تحت تاثیر قرار می دهد.
  • احتمال ایجاد عدم تقارن بین دو سینه به دلیل مهارت پایین جراح در عمل پیکرتراشی با ماموپلاستی وجود دارد.
  • ممکن است محل برش ها به خوبی التیام پیدا نکرده و بافت اسکار ایجاد شود.
  • عفونت، کبودی، تورم زیاد، خونریزی و تجمع مایعات زیر پوستی از دیگر خطرات پیکرتراشی با روش ماموپلاستی است.

عوارض عمل پیکرتراشی با پروتز سینه

پیکرتراشی با عمل پروتز سینه یکی از بهترین راه حل ها برای افزایش حجم و فرم دهی سینه به شمار می رود. در این روش یکی از انواع پروتز سینه سیلیکونی یا آب نمکی در زیر بافت سینه جایگذاری شده و فرم و حجم آن را بهبود می بخشد. علیرغم تاثیرات زیاد این عمل، عوارض عمل پروتز سینه اجتناب ناپذیر است. در ادامه خطرات عمل پیکرتراشی با روش پروتز سینه را بازگو خواهیم کرد.

  • امکان جابجایی و سر خوردن پروتز
  • جایگذاری نامناسب پروتز سینه
  • ایجاد حباب و چین خوردگی در قسمت تحتانی سینه
  • پارگی پروتز و نشت مواد آن که می تواند خطرناک باشد
  • باقی ماندن جای برش روی سینه
  • امکان عدم تقارن سینه ها
  • از بین رفتن احساس نوک سینه
  • ایجاد کپسول در اطراف پروتز
  • سفتی بافت سینه
  • ایجاد هماتوم
  • از دیگر خطرات و عوارض عمل پیکرتراشی با پروتز سینه می توان به عفونت، تورم، درد قفسه سینه، نیاز به عمل ترمیمی، ایجاد بافت اسکار و هماتوم اشاره کرد.

عوارض عمل پیکرتراشی با تزریق چربی

عمل تزریق چربی از روش های مدرن است که برای فرم دهی و پیکرتراشی بدن مورد استفاده قرار می گیرد. در این روش سلولهای چربی با روش لیپوماتیک به صورت زنده از قسمت تجمع یافته خارج شده و پس از خالص سازی با استفاده از روش های مخصوص به ناحیه مورد نظر تزریق می شود. پیکرتراشی با تزریق چربی شامل دو مرحله جراحی برای استخراج چربی و سپس تزریق مجدد آن می باشد. از جمله عوارض تزریق چربی، می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • ایجاد درد و فشار در ناحیه تحت تزریق در روزهای اول بعد از عمل
  • تورم و کبودی ناحیه اهداکننده و ناحیه دریافت کننده چربی
  • جذب درصدی از چربی تزریق شده توسط بدن و تاثیر منفی در نتیجه عمل
  • تزریق نامناسب و سطح ناصاف و برآمده پوست بعد از عمل
  • عفونت در محل تزریق به دنبال استریل نبودن تجهیزات مورد استفاده
  • نیاز به انجام عمل مجدد به دنبال تزریق مقدار ناکافی چربی

عوارض پیکرتراشی با عمل ابدومینوپلاستی

ابدومینوپلاستی یا جراحی زیبایی شکم یکی از جراحی های تاثیر گذار برای پیکرتراشی شکم است که تغییرات چشمگیری را در یک جلسه جراحی ایجاد می کند. عمل پیکرتراشی با ابدومینوپلاستی برای افرادی کاربرد دارد که از حجم چربی زیاد و پوست شل و افتاده زیادی در قسمت شکم برخوردار بوده و با روش های مرسوم قادر به از بین بردن این موارد نیستند. در عمل ابدومینوپلاستی برش هایی در قسمت تحتانی شکم و دور ناف ایجاد شده و با بالازدن پوست، عضلات دیواره شکمی با بخیه سفت شده و به هم نزدیک تر می شود. در ادامه بافت و پوست اضافی شکم بریده شده و ناف نیز به محل بالاتر منتقل می شود. این عمل از روند تهاجمی بالا و سنگینی برخوردار بوده و دوره نقاهت طولانی تری دارد. عوارض ابدومینوپلاستی به شرح زیر می باشد.

  • درد و تورم در محل جراحی بعد از ابدومینوپلاستی بسیار شایع است.
  • جای برش بعد از عمل ابدومینوپلاستی باقی می ماند. این برش ها نسبتا طولانی بوده و بیشتر در قسمت زیر شکم ایجاد می شود. این برش ها به مرور زمان کمرنگ تر می شود.
  • خستگی و بی حالی به دلیل بیهوشی عمومی و جراحی سنگین قابل انتظار است.
  • ممکن است عفونت و خونریزی زیرپوستی از طریق جریان خون به ریه رسیده و باعث ایجاد مشکلات تنفسی شود. این مشکل بیشتر در بیماران دیابتی، افرادی که مشکلات خونی دارند و یا در گذشته لخته خون داشته اند، محتمل تر است.
  • دوره نقاهت طولانی و روند بهبودی کند از عوارض ابدومینوپلاستی است.
  • به وجود آمدن هماتوم
  • تجمع خونابه زیر پوست
  • بی حسی در اطراف ناف
  • تغییر رنگ پوستی

عوارض عمل پیکرتراشی در آقایان

بر خلاف تصور عموم تنها خانم ها نیستند که از عمل های زیبایی استفاده می کنند و پیکرتراشی برای آقایان نیز از اثرات مثبت فراوانی برخوردار است. برای مثال می توان به آقایانی اشاره کرد که مقدار زیادی از وزن خود را کاهش داده و به دنبال حذف اندک چربی های مقاوم باقی مانده هستند و یا آقایانی که با عمل ژنیکوماستی به دنبال از بین بردن تجمع چربی در سینه های خود هستند. عمل های پیکرتراشی برای آقایان نیز با عوارضی همراه است که در ادامه ذکر می شود.

  • ایجاد جای زخم برآمده و قابل دید
  • صاف نبودن پوست و وجود ناهمواری بعد از عمل
  • ایجاد عفونت و خونریزی بعد از عمل
  • فشارآوردن به محل جراحی و بازشدن بخیه ها و زخم ها
  • تورم و کبودی بیش از حد که با گذر زمان برطرف نشود
  • از بین رفتن احساس سطحی و عمقی بعد از پیکرتراشی


به این محتوا رای دهید..

۹
۱
( امتیاز : ۹۰%)
ارسال دیدگاه:
captcha
دیدگاه ها:
  • ژاله صمدپور

    سلام میخواستم ببینم آیا عوارض پیکر تراشی برای همه اتفاق میفته یا نه؟ اگه عوارض اتفاق بیفته چقدر زمان میبره تا خوب بشه؟ ممنون از سایت خوبتون

    مدیر سایت

    سلام خانم ژاله عوارض اولیه پیکر تراشی مثل درد، ورم و کبودی برای همه اتفاق میفته. اما موارد نادری هست که برای همه افراد رخ نمیده و بستگی به مهارت جراح و وضعیت بدنی فرد داره. خیلی از عارضه هایی که بعد از عمل پیکرتراشی ظاهر میشه طبیعیه و با گذشت زمان خودبخود برطرف میشه. درد بعد از عمل حدودا یک هفته تا ده روز بعد از عمل از بین میره. کبودی و ورم ممکنه تا دو سه ماه هم برطرف نشه. سایر عوارض هم بستگی به شدتش داره. امیدوارم پاسختون رو گرفته باشین.

    0
    0
  • soheila

    سلام. ببخشید یه سوال داشتم. ایا کسی که پیکرتراشی انجام میده برای بارداریش مشکلی پیش میاد یا نه؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز بستگی به روشی داره که پیکرتراشی انجام میشه. اگر فقط ساکشن چربی ها انجام بشه مشکلی نیست. اما در صورتی که ابدومینوپلاستی انجام بدین امکان داره برای بارداری مشکل پیش بیاد.

    1
    1
  • محمد رستمی

    سلام. امبولی در اثر پیکرتراشی چقدر احتمال داره اتفاق بیفته؟ اگه اتفاق بیفته حتما منجر به مرگ میشه؟

    مدیر سایت

    سلام محمد عزیز احتمال بروز آمبولی چربی یا ریه خیلی خیلی کمه و حدودا دو سه درصد از افراد دچار این مشکل میشن. اگر هم آمبولی اتفاق بیفته راه درمان داره. از هر 100 نفر که دچار این مشکل میشن 1 نفر ممکنه براش مرگ اتفاق بیفته. درصدش بسیار کمه. اما حتی با درنظر گرفتن این شرایط باید در انتخاب جراح خیلی دقت بشه.

    1
    0
  • nastaran

    سلام. ممنون از توضیحات کاملتون ببخشید در مورد ورم بعد از عمل پیکرتراشی سوال داشتم. چقدر طول میکشه تا این ورم برطرف بشه؟

    مدیر سایت

    سلام نسترن عزیز. ورم بعد از عمل کاملا طبیعیه و بهبودی کامل بستگی به وضعیت بدن شما داره. بعضی افراد تا 6 ماه بعد از عمل هم ورم دارن. استفاده از یک گن خوب میتونه سرعت بهبودی رو بیشتر کنه. بطور معمول تا دوماه بعد از جراحی ورم کاملا میخوابه. اما مواردی که زودتر یا دیرتر خوب میشن هم دیده میشه.

    1
    0
  • ندا یوسفی

    سلام. چقدر بعد از پیکرتراشی میتونم برم سر کار؟

    مدیر سایت

    سلام. بستگی به اینکه چه عملی انجام بدین داره. اما بطور متوسط یک هفته تا ده روز بعد از جراحی میتونین برگردین به محل کارتون  

    1
    0
  • محدثه 2021

    سلام. خواهر من پارسال تو مجموعه شما جراحی انجام داد. با اینکه همه میگفتن عوارض پیکرتراشی زیاده اما خواهرم خیلی زود خوب شد. حالا خودم میخوام عمل ابدو انجام بدم. میخواستم ببینم برا منم همینجوریه؟ مدت بهبودی بعد عمل به ژنتیک بستگی داره؟

    مدیر سایت

    سلام محدثه عزیز ممنون از حسن نظر شما عوارض جراحی پیکر تراشی بستگی به نوع عملی داره که انجام میدین. مهارت جراح و انجام دستورالعمل ها و مراقبت های بعد از عمل خیلی موثره. اینکه بدن شما چقدر در بهبود زخم ها و التهاب بعد از عمل سریع عمل کنه هم مهمه. در کل نگران نباشید

    1
    0
سوال خود را از ما بپرسید
مشاورین زیبایی جراحان
بستنمشاورین زیبایی جراحانمشاورین زیبایی جراحان

سوالات خود را از پزشکان مشاور جراحان بپرسید

00000000000