مقالات تزریق چربی

عمل جراحی تزریق چربی چه عوارض و خطراتی دارد؟

مشاورین زیبایی جراحان نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

عوارض عمل تزریق چربی کدامند؟

عوارض تزریق چربی همانند تمام عمل ‌های زیبایی بعد از انجام جراحی قابل انتظار است. به طور کلی عوارض عمل تزریق چربی به دو نوع کوتاه مدت و بلند مدت تقسیم می ‌شود. عوارض کوتاه مدت پس از چند هفته از بین می ‌رود، اما عوارض بلند مدت برای برطرف شدن به زمان بیشتری نیاز دارد. در روزهای اول بیمار در ناحیه استخراج و تزریق چربی درد مختصری را تجربه خواهد کرد که برای کاهش آن می توان از مسکن های معمولی استفاده کرد. لازم به ذکر است که شدت این درد زیاد نبوده و قابل تحمل است. همچنین در ناحیه تحت عمل تا مدتی تورم و کبودی دیده می شود که درصد بالایی از تورم طی دو هفته اول از بین می ‌رود. با گذشت شش ماه از عمل تزریق چربی و زمانی که تورم به طور کامل فروکش کرد می توان نتیجه نهایی را مشاهده کرد. در روزهای اول برای کاهش تورم و درد می ‌توان از کمپرس آب سرد استفاده کرد.

 

عوارض عمل تزریق چربی

 یکی دیگر از عوارض عمل تزریق چربی، جذب درصدی از چربی طی شش ماه اول است. بدن تا شش ماه مقداری از چربی تزریق شده را جذب خواهد کرد. البته این مسئله در صورتی رخ می دهد که سلول های چربی آسیب دیده باشد و عملیات خالص‌ سازی آن به درستی انجام نشده باشد. زمانی که جراح از مهارت کافی برخوردار بوده و روش استانداردی را برای فرآیند خالص سازی چربی ها به کار گرفته باشد، درصد جذب چربی توسط بدن کاهش یافته و نیاز به تزریق مجدد کمتر می شود.

ممکن است به دنبال عمل تزریق چربی عفونت در محل ایجاد شود. معمولاً دلیل اصلی بروز عفونت رعایت نکردن نکات بهداشتی در حین استخراج و تزریق چربی است. همچنین تماس زیاد چربی با هوای محیط می ‌تواند باعث بروز عفونت شود.

 توصیه می شود در محل استخراج چربی تا چند هفته از گن مخصوص استفاده شود. در صورتی که از کانولای نوک تیز استفاده شود، امکان بروز عوارضی همچون آمبولی چربی وجود دارد. اگر از تزریق چربی به روش بادی جت برای جداسازی و خالص سازی چربی استفاده شود، امکان بروز عفونت و آمبولی چربی به حداقل می ‌رسد.

عوارض تزریق چربی بادی جت

یکی دیگر از مشکلات عمل تزریق چربی، امکان ایجاد ناهمواری در سطح محل تزریق است. در صورتی که جراح مهارت بالایی داشته باشد و تزریق را با الگوی منظم و به میزان کافی انجام دهد، احتمال بروز این مشکل بسیار کاهش می یابد.

یکی دیگر از عوارض عمل تزریق چربی امکان ایجاد عدم تقارن در محل عمل است. در مواردی ممکن است عدم تقارن پس از جذب تورم از بین برود.

درصد بالایی از مواردی که ذکر شد به طور مستقیم به جراح و مهارت و تجربه وی وابسته است. لذا پیشنهاد می شود برای عمل تزریق چربی حتما به بهترین و ماهر ترین پزشک ممکن مراجعه شود.

مشکلات و معایب عمل تزریق چربی در اتاق عمل

برای انجام عمل تزریق چربی محدودیت‌هایی وجود دارد. ماده اصلی این عمل، سلول های چربی است و فرد متقاضی باید از ذخیره کافی در بدن خود بهره مند باشد. در نتیجه افراد لاغر اندام برای انجام این عمل با مشکل مواجه می شوند. تنها راه برای انجام تزریق چربی در افراد لاغر اندام، استفاده از چربی های پهلو است. مشکل اصلی در این موارد پایین بودن سطح چربی های پهلو است. یکی دیگر از معایب تزریق چربی، طول جلسه جراحی است. در هر جلسه برای انجام عمل سه ساعت زمان لازم است که به نسبت روش های مشابه بیشتر است. البته ماندگاری بالاتر و فرآیند طبیعی می تواند دلیلی برای تحمل این موضوع باشد.

دوره نقاهت عمل تزریق چربی

دوره نقاهت و بهبودی عمل تزریق چربی به نسبت دیگر روش های جراحی بسیار کوتاه تر است، اما همین زمان نیز ممکن است برای برخی افراد طاقت فرسا باشد. لازم است حداقل به مدت دو هفته از گن مخصوص استفاده شود تا فرم دهی به صورت کامل انجام شده و تورم و کبودی هرچه زودتر برطرف شود. محلی که چربی از آن خارج شده است باید به طور مداوم ضدعفونی و پانسمان شده و در صورت لزوم برای جلوگیری از ایجاد عفونت، آنتی بیوتیک مصرف شود. با گذشت چند روز از عمل تزریق چربی فرد می تواند به فعالیت های روزمره سبک خود ادامه دهد. اگر فرد مراقبتهای بعد از تزریق چربی را به درستی انجام دهد قطعا به نتیجه بهتری دست پیدا می کند.

درد عمل تزریق چربی

 بسیاری از متقاضیان عمل تزریق چربی از درد احتمالی آن ابراز نگرانی می کنند. به منظور جلوگیری از درد و راحتی بیمار در حین عمل از داروی بی حسی و یا بیهوشی عمومی استفاده می شود. تزریق داروی بی حسی باید هم در محل برداشت و هم در محل تزریق چربی انجام شود. بنابراین بیمار در حین عمل دردی را احساس نمی کند. پس از انجام عمل و از بین رفتن تاثیر داروی بی حسی ممکن است درد مختصر و ملایمی احساس شود که به این منظور می توان از مسکن های تجویز شده توسط پزشک استفاده کرد. با گذشت یک هفته از عمل تزریق چربی، درد به کمترین مقدار خود رسیده و لازم است از اعمال فشار و ضربه به محل خودداری کرد تا درد تشدید نشود.

موارد منع عمل تزریق چربی

افراد متقاضی عمل تزریق چربی باید از شرایط خاصی برخوردار باشند تا نتیجه عمل برای آن ها رضایت بخش و موفق باشد. در مقابل افراد خاصی از انجام این عمل منع می شوند که به شرح زیر می باشند.

  • افرادی که به بیماری زمینه ای خاصی مبتلا هستند.
  • افرادی که نسبت به داروی بی حسی حساسیت نشان می ‌دهند.
  • افرادی که سیگار و الکل مصرف می کنند.
  • افرادی که باید داروهای نظیر آسپرین مصرف کنند.
  • کسانی که بیماری های خونی دارند.
  • کسانی که اختلالات متابولیسم چربی دارند.
  • افرادی که از چربی کافی برخوردار نیستند.
  • کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.


به این محتوا رای دهید..

۹
۰
( امتیاز : ۱۰۰%)
ارسال دیدگاه:
captcha
سوال خود را از ما بپرسید
مشاورین زیبایی جراحان
بستنمشاورین زیبایی جراحانمشاورین زیبایی جراحان

سوالات خود را از پزشکان مشاور جراحان بپرسید

00000000000