بهترین سمعک برای من کدام است؟ ویژگی های یک سمعک خوب چیست؟

بهترین سمعک برای من کدام است؟ ویژگی های یک سمعک خوب چیست؟

بروز رسانی : ۲۲ مهر ۱۴۰۲

بهترین سمعک برای هر فرد براساس وضعیت شنوایی، نیازها و انتظارات او مشخص می شود. ادیولوژیست پس از بررسی های دقیق می تواند بهترین سمعک برای شما را پیشنهاد دهد. امروزه تکنولوژی به سرعت در حال پیشرفت است و هر ساله سمعک های جدیدی به بازار ارائه می شود. در این مقاله به بررسی بهترین سمعک های روز دنیا می پردازیم.

بهترین سمعک برای انواع کم شنوایی

بهترین سمعک برای من کدام است؟ این سوالی است که تقریبا تمام افراد دارای کم شنوایی از ما می پرسند. بسیاری از کاربران سمعک به دنبال بهترین سمعک برای جبران کم شنوایی خود هستند و این سوال به کرات از ادیولوژیست های تیم جراحان پرسیده می شود. حقیقت این است که این سوال پاسخ دقیق و کاملا مشخص ندارد. همانطور که نمی توان گفت بهترین اتومبیل دنیا کدام است همینطور هم نمی توان اسم خاصی را برای بهترین سمعک به زبان آورد. چرا که هر فرد با توجه به کم شنوایی، نیاز های خاص، سبک زندگی و بودجه به مدل خاصی نیاز دارد. در این مطلب قصد داریم بهترین سمعک را در شاخه های مختلف بررسی کنیم تا هر فرد هنگام خرید سمعک با توجه به کم شنوایی خود بداند دنبال چه مدلی باید بگردد.

قیمت بهترین سمعک

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

بهترین مارک سمعک کدام است؟

همانطور که گفتیم انتخاب بهترین مارک سمعک در بین کلیه برندها مقداری مشکل است و نمی توان در این مورد به طور قطع نظر داد. اما می توان بهترین و بالاترین رده سمعک را در هر برند بررسی و مقایسه کرد. معمولا بهترین انواع سمعک هر کمپانی از جدیدترین تکنولوژی های آن بهره می برند و به همین جهت می توان گفت بهترین محصول هر برند، جدیدترین تولید آن کمپانی هم محسوب می شود.

بهترین سمعک زیمنس

بهترین سمعک زیمنس یا برند سیگنیا سمعک داخل گوشی قابل شارژ Active، سمعک بسیار ظریف و نامرئی رسیور داخل مجرای Styletto و سمعک نامرئی IIC به نام Silk هستند.سمعک زیمنس طبق نظر کارشناسان شنوایی شناسی بهترین محصوصلات و سمعک های دنیا را تولید می کند و از این نظر بین 5 تولید کننده برتر دنیا قرار دارد. از ویژگی های سمعک های زیمنس می توان به کیفیت ساخت بالا، دوام و عمر طولانی و قابلیت های اتصالی پیشرفته اشاره کرد.

بهترین سمعک زیمنس

بهترین سمعک اتیکن

از بهترین سمعک های اتیکن باید به خانواده OPN S که قابل اتصال به اینترنت است و همینطور مدل جدید More که می تواند قدرت درک گفتار را تا 15 درصد بیشتر بهبود بدهد، اشاره کرد. سمعک اتیکن از با سابقه ترین تولید کنندگان محصولات کمک شنوایی بوده و در کشور دانمارک محصولات خود را تولید می کند. اتیکن به تولید سمعک های قابل شارژ و سیستم قدرت پردازشی مغزی اصوات شهرت دارد. سمعک او پی ان اتیکن در استایل های پشت گوشی، داخل گوشی و رسیور داخل مجرا تولید شده و سمعک های نامرئی IIC این خانواده از بهترین گزینه های بازار محسوب می شوند.

بهترین سمعک اتیکن

بهترین سمعک فوناک

از بهترین سمعک های فوناک می توان به خانواده Marvel و همینطور سمعک جدید Paradise اشاره کرد. سمعک فوناک سوییس یکی از شناخته شده ترین برندهای این بازار است و محصولات مخصوص کودکان این کمپانی به نام نایدا برای بسیاری شناخته شده است. برعکس برخی کمپانی ها که تولید سمعک های خود را بر اساس گروه سنی خاصی مانند افراد سالمند انجام می دهند، فوناک به طور مخصوص برای تمام گروه های سنی سمعک مناسب و پیشرفته تولید کرده و تمامی افراد با کم شنوایی های مختلف می توانند از محصولات آن استفاده کنند.

بهترین سمعک ویدکس

از بهترین سمعک های ویدکس می توان به مدل MOMENT اشاره کرد که جدیدترین محصول این کمپانی است. برند سمعک ویدکس محصول کشور دانمارک بوده و در تولید سمعک های داخل گوشی ظریف با قیمت مناسب شهرت زیادی دارد. از ویژگی بهترین سمعک های ویدکس می توان به قابلیت هوش مصنوعی و یادگیری سمعک، تکنولوژی بسیار موثر برای غلبه بر نویز محیطی و قابلیت تنظیم از راه دور اشاره کرد.

بهترین سمعک ریساند

بهترین سمعک ریساند مدل های  Quattro  و One هستند. این مدل ها از سمعک های شارژی ریساند هستند و می توانند تا 36 ساعت عملکرد مفید با یک بار شارژ داشته باشند. قابلیت اتصال مستقیم به آیفون و همینطور گوشی های اندروید برای اولین بار توسط ریساند معرفی شده و برنامه تنظیم از راه دور هم توسط این کمپانی ارائه شده و مورد استفاده قرار می گیرد. از بهترین سمعک های سوپر پاور و پر قدرت ریساند می توان به سمعک هوشمند ENZO Q هم اشاره کرد.

بهترین سمعک ریساند

چرا انتخاب بهترین سمعک سخت است؟

در بحث انتخاب بهترین سمعک گزینه قطعی و نهایی وجود ندارد. چرا که سمعک یک راهکار شنوایی است و هر فرد با توجه به مشکل خود به راهکار و روش خاصی نیاز دارد. همانطور که غالبا تکرار می شود شنوایی هر شخص مانند اثر انگشت وی منحصر به فرد است و همین امر باعث می شود تا نتوان یک گزینه قطعی و نهایی برای بهترین سمعک جهان بیان کرد. چرا که بهترین برای هر کاربر تعریف خاصی دارد. برای پیدا کردن بهترین و مناسب ترین سمعک برای هر فرد دارای افت شنوایی باید با دقت به معیارهای خاص توجه شود. فاکتورهایی مانند میزان افت شنوایی، نوع افت شنوایی، سن فرد، شغل ، میزان ارتباطات و فعالیت های اجتماعی، سلامت عمومی، سابقه استفاده از سمعک، بودجه، مشکلات همراه گوش و سیستم شنوایی مانند ضربه به سر، عفونت گوش و...، نیازهای خاص شنوایی و اولویت های شنیداری توجه کرد. علاوه بر این موارد باید در انتخاب بهترین سمعک به ویژگی های سمعک ها نظیر برند سازنده، خدمات پس از فروش، قیمت و.. هم دقت داشت. همانطور که می بینید قرار دادن این فاکتورها در کنار هم و انتخاب گزینه مناسب کار چندان آسانی نیست و این وظیفه صرفا بر عهده شنوایی شناس است که با توجه به وضعیت فرد و معیارهای ذکر شده، بهترین سمعک را برای وی انتخاب کند. در این مقاله تلاش ما بر این بود که با طبقه بندی کردن سمعک های مختلف بتوانیم بهترین سمعک با هر زمینه و هر معیار را مشخص کنیم.

بهترین سمعک برای من کدام است؟

بهترین سمعک برای هر فرد را باید با در نظر گرفتن عوامل بسیاری مشخص کرد. در ادامه هر یک از این عوامل را بررسی کرده و بهترین سمعک برای آن را معرفی خواهیم کرد. این قسمت صرفا برای آشنایی بیشتر شما با عوامل موثر در انتخاب سمعک ذکر می شود و پیشنهاد می شود بحث انتخاب مدل و برند مناسب را به ادیولوژیست خود واگذار کنید.

میزان افت شنوایی

اولین و مهم ترین مشخصه برای انتخاب بهترین سمعک، میزان کم شنوایی است. سمعک ها قدرت های متفاوتی دارند و هرکدام برای درجه خاصی از افت شنوایی مناسب هستند. قوی ترین سمعک ها یعنی مدل های سوپر پاور می توانند افت شنوایی تا حد عمیق را پوشش دهند. سمعک های پشت گوشی معمولی محدوده بزرگی از کم شنوایی متوسط الی شدید تا عمیق را پوشش می دهند. سمعک های داخل گوشی قدرت محدود تری داشته و برای افت های شنوایی تا 70 دسی بل مناسب هستند. سمعک های داخل گوشی پاور CIC می توانند تقویت بیشتری را فراهم کنند. سمعک های نامرئی کاملا داخل کانال یا IIC از کمترین میزان قدرت بهره مند بوده و می توانند فرد دارای افت شنوایی متوسط را راضی نگه دارند.

نوع افت شنوایی

نوع و دلیل افت شنوایی هم در انتخاب بهترین سمعک باید مد نظر قرار داده شود. اگر افت شنوایی از نوع حسی عصبی است باید از سمعک های دارای تکنولوژی پردازشی بالاتر استفاده شود زیرا این نوع افت باعث کاهش درک گفتار حتی در شدت صدای مناسب می شود و لازم است تا پردازش های مناسب روی صداهای ورودی اعمال شود. همچنین اگر افت شنوایی از نوع انتقالی مثلا به دلیل عفونت گوش باشد نباید از سمعک های داخل گوشی استفاده کرد. مثال دیگر در افت های شنوایی بالا و در حد شدید تا عمیق دیده می شود. در این صورت ممکن است مناطق مرده حلزونی باعث ایجاد اختلال در دریافت و درک گفتار شود که می توان برای جبران آن از سمعک های دارای قابلیت شیفت و انتقال فرکانس به فرکاس های دیگر استفاده کرد.

سن فرد

معمولا افرادی که سن پایین تری دارند و دچار افت شنوایی می شوند بیشتر نیاز دارند تا کلیه جنبه های طبیعی شنوایی خود را باز یابند. بهترین سمعک برای کودکان و نوزادان با بهترین سمعک برای نوجوانان متفاوت است و هر کدام نیازهای شنوایی خاص خود را دارند. مثلا برای نوجوانانی که در کلاس درس حضور دارند باید از سمعکی استفاده شود که قدرت کاهش نویز محیطی و افزایش نسبت سیگنال به نویز بهتری داشته باشد تا فرد عملکرد مناسبی در کلاس درس داشته باشد. به همین منوال سمعک مناسب برای سالمندان هم با دیگران متفاوت است. برای مثال در این رده سنی بهترین سمعک آن است که بتواند صدای تلویزیون و موسیقی را با کیفیت درست به فرد برساند. نوجوانان و جوانان از سبک زندگی فعال تری برخوردار هستند و باید از سمعکی برای آن ها استفاده کرد که دوام و عمر طولانی داشته باشد. سمعک ضدآب و دارای پوشش نانو بهترین انتخاب برای این رده سنی است.

شغل

شغل فرد عامل بسیار مهمی در انتخاب بهترین سمعک است. اگر فرد به واسطه شغل خود در جلسات زیادی شرکت می کند باید از تکنولوژی کاهش نویز محیطی و میکروفن های وایرلس استفاده کند. همینطور اگر شغل فرد نیازمند ساعات طولانی گفتگوی تلفنی است باید از سمعک های قابل اتصال به موبایل استفاده شود. به همین منوال یک خانم خانه دار نیاز به تکنولوژی های ارتباطی کمتری دارد و بهترین سمعک برای وی ویژگی های کمتری دارد. همینطور ممکن است فردی به دلیل شغل خود سفرهای کاری زیادی را تجربه کند که در این حالت می تواند از سمعک های قابل شارژ استفاده زیادی ببرد.

میزان ارتباطات و فعالیت های اجتماعی

عامل مهم دیگر در انتخاب بهترین سمعک برای فرد، سطح ارتباطات اجتماعی وی است. ممکن فرد سالمندی در جلسات کاری و دوستانه زیادی شرکت کند و نیاز به سمعکی با پیبشرفته ترین فناوری های ارتباطی داشته باشد و در مقابل ممکن است فرد پر مشغله ای بیشتر ساعات کاری خود را تنها و در یک اتاق بگذارند. در نتیجه بهترین انتخاب سمعک برای هر کدام از این افراد متفاوت خواهد بود.

میزان بودجه

یکی از مهم ترین عوامل برای انتخاب بهترین سمعک، بودجه و وضعیت اقتصادی است. سمعک ها بر اساس رده های تکنولوژیکی خود قیمت های متفاوتی دارند. ممکن است فردی با توجه به فاکتورهای قبلی به یک سمعک هوشمند وایرلس نیاز داشته باشد اما بودجه کافی برای خرید آن فراهم نباشد. در این حالت ادیولوژیست تلاش می کند تا با انتخاب برندهای متفاوت یا جایگزین کردن مدل های دیگر، تا حد امکان قیمت سمعک را کاهش دهد تا فرد از بهترین انتخاب برای خود استفاده کند. دقت داشته باشید که شنوایی شناس بهترین دوست شما در زمینه شنوایی است و اول از همه به کیفیت زندگی و افزایش رضایت شما توجه می کند.

مشکلات سلامتی همراه

از دیگر مواردی که در انتخاب بهترین سمعک مورد توجه قرار می گیرد، وضعیت سلامت عمومی فرد است. ممکن است کاربر سمعک از مشکلات عصبی مانند لرزش دست رنج ببرد. در این حالت باید ترجیحا سمعک های شارژی و سمعک های تقریبا بزرگ و پشت گوشی برای وی انتخاب شود تا کار کردن با سمعک آسان تر باشد. بعلاوه ممکن است فرد به دلیل مواردی مانند سکته مغزی بخشی از عملکرد عصبی خود را از دست داده باشد که این حالت برای درک گفتار مشکل ایجاد کرده و نیاز به استفاده از فناوری های پیشرفته تر برای وی احساس می شود.

چگونه می توان از سمعک بهترین نتیجه را گرفت؟

ویژگی های بهترین سمعک ها، قیمت آن و دستورالعمل انتخاب آن ها را ذکر کردیم. علاوه بر انتخاب درست نکات دیگری هم وجود دارد که در صورت رعایت کردن می تواند باعث بهترین تجربه از خرید و استفاده از سمعک شود. اولین نکته در نظر داشتن روند عادت پذیری صوتی و رسیدن به صدای ایده آل است. تنظیمات اولیه سمعک صرفا برای عادت کردن به صدای جدید انجام شده و با گذشت زمان و روند عادت پذیری بیشتر شده و تغییر می یابد. به همین دلیل مراجعه به موقع به شنوایی شناس و انجام جلسات تنظیمی بسیار حائز اهمیت است. مسئله دیگر نگهداری و مراقبت از سمعک است که آموزشهای آن توسط ادیولوژیست به کاربر داده خواهد شد. برای بهترین نتیجه از سمعک باید اطرافیان کاربر از شرایط فرد مطلع بوده و نکاتی که توسط شنوایی شناس بیان می شود را رعایت کنند. لازم به ذکر است که بهترین سمعک صرفا گران ترین و پیشرفته ترین مدل نیست و انتخاب درست مدل و نوع سمعک به ویژگی های شنوایی فرد و انتخاب متخصص شنوایی بستگی دارد. در صورت وجود کم شنوایی دو طرفه، انتخاب دو سمعک نسبتا ارزان تر از انتخاب یک سمعک گران قیمت، نتیجه بسیار بهتری را رقم می زند.

بهترین سمعک زیمنس

سمعک خوب چه ویژگی هایی دارد؟

یک سمعک خوب باید چندین ویژگی داشته باشد تا بتوان آن را بهترین دانست. در ابتدا بیان می کنیم که اگر سمعکی به عنوان بهترین مدل به شما پیشنهاد شد باید چه فاکتورهایی داشته باشد.

برند معتبر

چندین برند وجود دارد که در تولید سمعک پیشگام هستند. برند هایی که دارای رتبه اول در تولید سمعک هستند برای سال های طولانی در بازار جهانی موقعیت خود را تثبیت کرده اند. بهترین برند های  سمعک در جهان شامل سیگنیا یا سمعک زیمنس، اتیکن، فوناک، ویدکس، ریساند و استارکی هستند. برای مشخص کردن بهترین سمعک، برند تولید کننده بسیار مهم است.

برند بهترین سمعک

سطح تکنولوژی بالا

غالبا اصلی ترین عامل برای بیان سمعک پیشرفته و بهترین سمعک، تکنولوژی و فناوری های به روز است. دنیای شنوایی روز به روز با کمک این فناوری ها به عملکرد واقعی گوش نزدیک تر می شود. بهترین مدل سمعک در واقع بهترین شبیه ساز برای عملکرد گوش و سیستم شنوایی است و باید این نکته را در نظر داشت.

بهترین خدمات پس از فروش

یک سمعک خوب باید دارای خدمات پس از فروش مناسبی باشد. سمعک وسیله ای الکترونیکی است که در تمام ساعات بیداری شخص در حال فعالیت است و در معرض عوامل محیطی قرار دارد، در نتیجه امکان خرابی آن بیشتر می شود و اینجاست که خدمات پس از فروش و گارانتی بهترین سمعک ارزش دو چندان پیدا می کند. سمعک جزو محصولاتی است که پس از دریافت نیاز به جلسات مختلفی برای تنظیم دارد. بنابراین لازم است پس از فروش هم خدماتی به بیمار ارائه داده شود. این خدمات شامل تنظیم سمعک، معاینه بیمار، تعمیر سمعک، تعویض لوله سمعک، قالب گیری گوش و... می ‌باشد.

بهترین سمعک اتیکن

قدرت پوشش کم شنوایی

بهترین سمعک برای هر فرد باید قدرت پردازش سیگنال ها به بهترین نحو و رساندن صدای شفاف به بیمار را داشته باشد. بهترین سمعک برای هر فرد از قدرت کافی برای پوشش کم شنوایی وی برخوردار باشد.

قابلیت تنظیمی مناسب

سمعک های خوب قابلیت اتصال به کامپیوتر را داشته و از این طریق تنظیم می ‌شوند‌. بهترن سمعک ها از بهترین امکانات داخل برنامه تنظیمی استفاده می کنند تا شنوایی شناس بتواند بهترین تغییرات را برای فرد انجام دهد. تنظیم سمعک باید توسط شنوایی شناس انجام شود. سمعک های خوب دارای ریموت کنترل هم هستند و از این طریق صدای آنها کم و زیاد می‌ شود. همچنین با استفاده از اپلیکیشن های مخصوص می توان صدای این سمعک ها را تغییر داد. بعلاوه بهترین سمعک های هوشمند محیط های مختلف را شناسایی کرده و به طور خودکار برای هر محیط تنظیمات مناسب را اعمال می کنند.

تنظیم بهترین سمعک ها

بهترین اکسسوری ها با توجه به نیاز کاربر

یکی دیگر از مواردی که در انتخاب و خرید بهترین سمعک موثر است، کارایی و کیفیت لوازم جانبی طراحی شده برای آن است. هر کدام از این لوازم باید دارای بهترین کیفیت باشند و با رابط کاربری آسان کلیه نیازهای کاربر را به ساده ترین شکل ممکن برطرف کنند. این لوازم شامل ریموت کنترل، میکروفن گوینده، شارژر سمعک، رابط مستقیم موبایل و تلویزیون و اپلیکیشن موبایل هستند.

قیمت به صرفه

سمعکی بهترین است که علاوه بر امکانات خوبی که در اختیار بیمار می گذارد دارای قیمت مناسبی باشد. در واقع قیمت سمعک های پیشرفته هم باید به گونه ای تعیین شود که اکثر افراد کم شنوا بتوانند از آن استفاده کنند. قیمت بهترین سمعک که به کاربر معرفی می شود باید به گونه ای باشد که برای وی صرفه اقتصادی داشته باشد.

بهترین سمعک فوناک

بهترین سمعک نامرئی

یکی از انتخاب های بسیاری از افراد کم شنوا، بهترین سمعک های نامرئی هستند. سمعک های نامرئی سمعک هایی هستند که در ظاهر قابل مشاهده نباشند. این مدل ها برای پوشش کم شنوایی های ملایم تا متوسط طراحی شده اند و به دلیل فضای کوچک و قطعات مینیاتوری نمی توانند قدرت بیشتری داشته باشند. آن دسته از انواع سمعک نامرئی بهترین هستند که قدرت بالایی در پردازش صدا داشته باشند و عملکرد اتوماتیک آن قابل اعتماد و دقیق باشد. همچنین باید در هنگام صحبت کردن با تلفن دچار مشکل نشوند. بهترین سمعک های نامرئی هوشمند دارای سیستم وایرلس و ارتباط دو گوشی هستند و از طریق اپلیکیشن موبایل قابل کنترل هستند. سایز این سمعک ها کمتر از دیگر مدل ها است و این موضوع باعث می شود فرد احساس راحتی داشته باشد. از بهترین سمعک های نامرئی جهان می توان مدل های Signia Silk X ، OTICON OPN IIC و  Phonak Virto Marvel را نام برد.

بهترین سمعک نامرئی

بهترین سمعک هوشمند

بهترین سمعک هوشمند از جدیدترین فناوری های روز دنیای شنوایی برای راحتی شنیداری و افزایش درک گفتار کاربر استفاده می کند. عملکرد سیستم شنوایی انسان کاملا غیرخطی است و سمعک هوشمند خوب باید بتواند تا حد ممکن به این عملکرد نزدیک شود. به سمعکی هوشمند گفته می ‌شود که بتواند بر اساس ورودی های صوتی عملکرد خود را تغییر دهد و بر آن اساس صداها را پردازش کنند. این یکی از ویژگی ‌های مهم سمعک هوشمند خوب محسوب می شود. از بهترین سمعک های هوشمند جهان می توان به خانواده Opn اتیکن، سری X زیمنس و One ریساند اشاره داشت.

بهترین سمعک هوشمند

بهترین سمعک وایرلس یا بلوتوثی

بهترین سمعک بلوتوثی یا وایرلس مدلی است که از قدرتمندترین پلتفرم ارتباطی استفاده کرده و بتواند بدون وسایل واسطه با منابع صوتی ارتباط داشته باشد. سمعک وایرلس خوب از قابلیت اتصال مستقیم به آیفون و در جدیدترین مدل ها اتصال به اندروید بهره می گیرد و می تواند مکالمات تلفنی را مستقیما به دو سمعک کاربر انتقال دهد. سمعک های وایرلس قابلیت اتصال به اپلیکیشن موبایل و ریموت کنترل را دارند. با کمک قابلیت وایرلس یا بلوتوث سمعک ها می توان صدای تلویزیون را مستقیما و با تقویت کافی در سمعک دریافت کرد. از بهترین سمعک های وایرلس و بلوتوثی که از ارتباط سریع و قدرتمند بهره می برند می توان به مدل های Linx Quattro و One از ریساند، Styletto X و Pure X از زیمنس و Livio Edge AI 2400 از استارکی را نام برد.

بهترین سمعک بلوتوثی

بهترین برند سمعک

سوالات زیادی درباره بهترین برند های سمعک پرسیده می شود. چند برند تولید سمعک وجود دارد که هر کدام امکانات خاصی را در سمعک های خود به کار گرفته و محصولات با کیفیتی را به بازار عرضه می کنند. بنابراین مقداری سخت است که بتوان در میان این چند برند بهترین را انتخاب کرد. برند هایی مثل اتیکن، زیمنس، فوناک، ریساند، استارکی و ویدکس از بهترین برند های تولید سمعک هستند و در ارائه فناوری های نوین و تحقیقات در این زمینه با یکدیگر رقابت سختی دارند. شنوایی شناسان به این باورند که این چند برند انتخاب مناسبی برای خرید بهترین سمعک هستند. هر کدام از این برندها دارای تاریخچه خوبی هستند و برای جا انداختن استفاده از سمعک در میان مردم جهان و معرفی آن بسیار تلاش کرده‌ اند.

بهترین سمعک ریساند

بهترین سمعک برای کودکان

بهترین سمعک برای کودکان و نوزادان باید فاکتورهای مختلفی را کنار هم جمع کند. دوام و کیفیت، قیمت مناسب، قابلیت پردازش دو گوشی، خدمات پس از فروش عالی و جدیدترین فناوری های پردازشی از جمله ویژگی های سمعک خوب برای کودکان و اطفال هستند. استفاده از سمعک کودکان و نوزادانی که دچار کم‌ شنوایی هستند بسیار حیاتی است. کودک از طریق شنوایی گفتار و زبان و برقراری ارتباط را فرا می گیرد. شنوایی باعث برقراری ارتباط و پیشرفت در تحصیل کودک می شود و همین امر ضرورت خرید بهترین سمعک برای کودک کم شنوا را تایید می کند. بهترین سمعک برای نوزادان و کودکان مدل های SkyQ از فوناک، Sensei از اتیکن و Up Smart ریساند است. زیمنس یا همان سیگنیا هم در زمینه تولید سمعک خوب برای کودکان فعالیت های زیادی داشته است.

بهترین سمعک برای کودکان

بهترین سمعک برای سالمندان

بهترین سمعک برای سالمندان در درجه اول باید بتواند کم شنوایی آن ها را کاملا پوشش دهد. سمعک خوب برای افراد سالمند از دوام و کیفیت ساخت بالا برخوردار است تا هر چه دیرتر نیاز به تعمیرات و سرویس پیدا کند. سمعک هایی برای سالمندان مناسب تر هستند که بتوان با استفاده از ریموت کنترل و اپلیکیشن صدای آن ها را تنظیم کرد. در صورتی که فرد سالمند دارای کم شنوایی در هر دو گوش باشد باید از سمعک هایی استفاده کند که دارای سیستم وایرلس دو گوشی هستند و صدا را به صورت استریو برای فرد پخش می کنند. جدیدترین سمعک برای سالمندان به سیستم GPS مجهز است و در صورت گم شدن سمعک یا فرد سالمند مبتلا به آلزایمر می تواند بسیار کاربردی باشد.

بهترین سمعک برای سالمندان

بهترین سمعک برای وزوز گوش

بهترین سمعک برای وزوز گوش باید از آخرین متد ساند تراپی و صدا درمانی برای پوشش سوت و زنگ گوش کاربر استفاده کند. از آخرین فناوری های پوشش صوتی که در سمعک خوب برای وزوز استفاده می شود می توان به ناچ تراپی در سمعک های زیمنس اشاره کرد. در مواردی که فرد دچار وزوز گوش و کم شنوایی باشد ممکن است بتوان با استفاده از سمعک علاوه بر کم شنوایی، وزوز گوش را کمتر کرد یا از بین برد. سمعک به این گونه برای ماهش و رفع وزوز گوش مفید است که سطح ورودی های صوتی و فعالیت عصب را افزایش داده و به این ترتیب از فعالیت خود به خودی آن و در نتیجه شدت وزوز کم می کند. در واقع سمعک وزوز باعث می شود تمرکز روی صدای گوش کمتر شود. سمعک مناسب برای درمان وزوز گوش باید به صورت اوپن یا باز تنظیم شود تا در اثر گرفتگی مجرای گوش صدای وزوز بیشتر احساس نشود.

بهترین سمعک برای وزوز گوش

بهترین سمعک پشت گوشی

بهترین سمعک پشت گوشی به وفور در بین برندهای مختلف و سطوح تکنولوژیکی مختلف تولید می شود. سمعک های پشت گوشی در انواع مختلف و با قابلیت های متنوع تولید می شوند. از سمعک های پشت گوشی می توان برای همه افراد در تمام سنین استفاده کرد. بهترین سمعک پشت گوشی از قابلیت وایرلس، پوشش ضدآب، باطری قابل شارژ، سایز کوچک و ظریف، میکروفن های جهت دار و قابلیت کنترل آسان بهره می برد. سمعک هایی مانند Motion زیمنس، MOMENT ویدکس و Opn اتیکن را نام برد.

بهتیرن سمعک پشت گوشی

بهترین سمعک داخل گوشی

بهترین سمعک داخل گوشی می تواند نهایت ظرافت و مخفی بودن را در کنار قدرت مناسب و پوشش کم شنوایی به کاربر هدیه دهد. سمعک داخل گوشی خوب از پوسته محکم و درز بندی مناسب به همراه وکس گارد با کیفیت برای محافظت در برابر جرم گوش و گرد وغبار بهره مند است. سمعک های داخل گوشی خوب باید علاوه بر سایز مناسب بتوانند سطح وسیعی از کم شنوایی را پوشش دهند‌. این سمعک ها در داخل گوش قرار گرفته و کسی نمی تواند تشخیص دهد فرد از سمعک استفاده کرده است. بهترین مدل های سمعک داخل گوشی قابلیت وایرلس و انتقال صدا را دارند و با کمک ریموت کنترل و موبایل قابل کنترل هستند. از سمعک های داخل گوشی خوب می توان مدل Insio زیمنس را نام برد.

بهترین سمعک شارژی

بهترین سمعک شارژی باید از چندین نظر دارای بهترین کیفیت باشد. مدت زمان مورد نیاز برای شارژ شدن و همینطور مدتی که سمعک می تواند با یک بار شارژ فعالیت کند از اصلی ترین این فاکتورها هستند. برندهای مختلف اخیرا به ساخت سمعک های قابل شارژ روی آورده و مدل های خوبی هم تولید کرده اند. از بهترین سمعک های قابل شارژ می توان به مدل های LIVIO Ai لیتیوم یون استارکی، Styletto X و Pure  X Charge & Go زیمنس، LiNX Quattro ریساند و  OPN-S اتیکن اشاره کرد.

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

بهترین سمعک قابل شارژ

بهترین سمعک ضد آب

بهترین سمعک ضد آب در مقابل نفوذ رطوبت مقاومت می ‌کند و می تواند عمر مفید سمعک را افزایش دهد. امروزه بیشتر سمعک ها مقاوم در برابر آب هستند و این به معنی ضدآب بودن کامل نیست و باید در استفاده از آن ها احتیاط لازم را به خرج داد. بهترین مدل های سمعک ضد آب دارای IP68 هستند. این سمعک ها در برابر رطوبت و گرد و غبار بالاترین مقاومت را دارند. از بهترین سمعک های ضدآب باید به مدل Aquaris زیمنس که تولید آن متوقف شده، اشاره کرد. همینطور کلیه مدل های سمعک ریساند دارای پوشش نانو و مقاوم در برابر نفوذ آب هستند.

بهترین سمعک ضدآب

قیمت بهترین سمعک

قیمت بهترین سمعک بازار با توجه به عواملی که ذکر کردیم بسیار متنوع است و به هیچ وجه نمی توان رقم دقیق را برای آن اعلام کرد. هزینه خرید بهترین سمعک به عوامل زیادی وابسته است. این سمعک ها معمولاً دارای امکانات بهتر و بیشتری بوده و به همین دلیل قیمت آن ها هم بیشتر است. هزینه بهترین مدل های سمعک عواملی همچون تکنولوژی، برند، سایز، دوام، قابلیت ضدآب، سیستم وایرلس، کیفیت لوازم جانبی و... تاثیر می گذارند. در نهایت می توان گفت برای خرید بهترین سمعک باید سر کیسه را شل کرد و از 8 تا 10 میلیون تومان به بالا را در نظر گرفت.

چگونه می توان از سمعک بهترین نتیجه را گرفت؟

ویژگی های بهترین سمعک ها، قیمت آن و دستورالعمل انتخاب آن ها را ذکر کردیم. علاوه بر انتخاب درست نکات دیگری هم وجود دارد که در صورت رعایت کردن می تواند باعث بهترین تجربه از خرید و استفاده از سمعک شود. اولین نکته در نظر داشتن روند عادت پذیری صوتی و رسیدن به صدای ایده آل است. تنظیمات اولیه سمعک صرفا برای عادت کردن به صدای جدید انجام شده و با گذشت زمان و روند عادت پذیری بیشتر شده و تغییر می یابد. به همین دلیل مراجعه به موقع به شنوایی شناس و انجام جلسات تنظیمی بسیار حائز اهمیت است. مسئله دیگر نگهداری و مراقبت از سمعک است که آموزشهای آن توسط ادیولوژیست به کاربر داده خواهد شد. برای بهترین نتیجه از سمعک باید اطرافیان کاربر از شرایط فرد مطلع بوده و نکاتی که توسط شنوایی شناس بیان می شود را رعایت کنند. لازم به ذکر است که بهترین سمعک صرفا گران ترین و پیشرفته ترین مدل نیست و انتخاب درست مدل و نوع سمعک به ویژگی های شنوایی فرد و انتخاب متخصص شنوایی بستگی دارد. در صورت وجود کم شنوایی دو طرفه، انتخاب دو سمعک نسبتا ارزان تر از انتخاب یک سمعک گران قیمت، نتیجه بسیار بهتری را رقم می زند.

بهترین سمعک های سال 2021

در این بخش به بهترین برندهای سمعک سال 2021 در زمینه های مختلف نگاهی خواهیم داشت.

  • Phonak: بهترین سمعک در جلسات و کلاس های درس
  • ReSound: بهترین سمعک برای تنظیم از راه دور
  • Signia: بهترین طراحی و دیزاین سمعک
  • Starkey: بهترین سمعک از لحاظ وسایل جانبی و اکسسوری
  • Widex: بهترین قابلیت های هوشمند و هوش مصنوعی


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

مطالب مشابه

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک own اتیکن چه ویژگی ها و قابلیت هایی دارد؟ + رده های مختلف آن

سمعک های own اتیکن رده های مختلفی دارند که در این مقاله قصد داریم به ویژگی و انواع مدل های آن‌ها بپردازیم.

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی ( انواع اوتیت مدیا) + پیشگیری، درمان و عوارض آن

عفونت گوش میانی از شایع ترین عفونت های گوش است.

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

سمعک اقساطی | وام برای خرید سمعک

کلینیک تخصصی حس دوم امکان خرید سمعک اقساطی را برای کاربران دارای کم شنوایی فراهم کرده است. با استفاده از این شرایط ویژه، امکان استفاده از بهترین سمعک ها برای تمام اقشار جامعه فراهم شده است.

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

بهترین سمعک داخل گوشی سال کدام است؟

سمعک های داخل گوشی همواره مورد نظر افراد دارای افت شنوایی بوده و هست. کمپانی های مختلف در زمینه تولید این مدل رقابت سنگینی دارند. به همین دلیل در این مقاله سه مورد از بهترین سمعک های داخل گوشی در سال 2022 را به شما معرفی می کنیم

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی هر کدام چه مزایا و معایبی دارند؟

بسیاری از افراد دارای افت شنوایی برای انتخاب بین سمعک داخل گوشی و پشت گوشی تنها به فاکتور ظاهر و نامرئی بودن سمعک توجه می کنند اما بهتر است برای انتخاب بهتر با مزایا و معایب هر کدام بیشتر آشنا شویم

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

جدیدترین راه درمان کم شنوایی یک طرفه چیست؟

کم شنوایی یک طرفه یکی از معضلات بزرگ برای فرد و ادیولوژیست است زیرا سمعکی که بتواند افت شنوایی عمیق در یک گوش را جبران کند معمولا با نتیجه مناسبی همراه نیست. اما سمعک های جدید کراس برای درمان کم شنوایی یک گوش بسیار جوابگو هستند

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

جدیدترین سمعک های زیمنس چه ویژگی هایی دارند؟

سمعک های جدید زیمنس یعنی نسل AX نسخه ارتقا یافته و بهبود یافته نسل قبلی یعنی Xperience است و تفاوت های زیادی را برای کاربران به ارمغان آورده است. در این مطلب بیشتر با این نسل سمعک آشنا می شویم

نکات طلایی برای خرید سمعک

نکات طلایی برای خرید سمعک

انتخاب و خرید سمعک مناسب از مواردی است که اکثر افراد اطلاعات زیادی درباره آن ندارند و معمولا در این پروسه دچار سر درگمی می شوند. با ما همراه باشید تا نکات مهم حین خرید و انتخاب مدل مناسب سمعک را برایتان بازگو کنیم

 عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش + درمان، عوارض، علائم و انواع آن

عفونت گوش واژه کلی است که به انواع التهاب در قسمت های مختلف گوش و سیستم شنوایی مربوط می شود. آگاهی از علائم و نشانه ای این عفونت ها به ما کمک می کند تا به موقع برای درمان آن اقدام کنیم

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • حبیبه شیخیان

    سلام خسته نباشید از همکاری وراهنمائی شما تشکر میکنم.من خانمی۵۴ساله که کم شنوا هستم گوش راستم اصلا شنوائی نداره وگوش چپم ۴۰درصد شنوائی داره که اونم به وسیله سمعک میشنوم،حالا میخوام سمعک بگیرم که هم قدرتش خوب وواضح متوجه بشم هم وقتی خراب شد بشه درستش کرد که مشکل تحریم نداشته باشه ممنون????

    مدیر سایت

    سلام وقت شما بخیر. لطفا نتایج شنوایی سنجی خودتون و ارسال کنید تا مدل مناسب خدمتتون معرفی بشه

  • محمد سالار اطمینان

    با سلام یک سوال داشتم من یک سمعک از برند rexton از زیمنس خریدم ولی راضی نیستم میشه عوضش کرد با برند مثلا signia از زیمنس اگر میشه شرایطش چجوریه یا اگر نمیشه باید کلا جدید خرید

    مدیر سایت

    سلام وقت شما بخیر. باید نتایج شنوایی سنجی خودتون رو برای ما ارسال کنید تا بررسی بشه

  • حسین شفیعی

    سلام وعرض ادب، مادری دارم باسن نزدیک ٩٠ سمعکی داشته چندین سال استفاده کرده چون هرچندسال هم بعلت کهولت سن وشایدهم ضعف سمعک یابهترباشدبگویم هردومورد باعث شدتابحال نمونه های دیگری برایش خریدم ولی هیچکدام بازمثل همان نمونه اولی نشدندواکنون خیلی بسختی میشود نیازهای اولیه رابه ایشان فهماند وحتمابایدباصدای خیلی بلندولب خوانی متوجه نیازهای اولیه رابهش فهماندشکرخداتمام وجودش سالم وخیلی هم کنجکاوه بفهمدازخیلی موضوعات ، دکتریکی ازگوشهایش رافاقدتوان شنیدن گفته شایدهم تشخیصش قطعی صحیح نباشد پیش چندتاپزشک دراستان کرمان بردیمش، حالامیخوام بهترین سمعکی که واقعادردنیاساخته شده ودسترس هست برایش بگیرم اگرحضرات عالی میتوانید برایم تهیه کنیدبفرستیدیاحضوراخدمت برسم نمیدانم خودش رابیاورم به روچشمام فقط تضمینی باشدکه ازاین وضع خارج شودسمعکی که باطری شارژی،ضدآب داخل گوش و٠٠٠٠ باشد. مزاحم شدم عذرمیخوام ارادتمندشمابزرگواران هستم الهی دایم سالم باشید.

    مدیر سایت

    سلام وقت شمتا بخیر لطفا آخرین نتیجه شنوایی سنجی مادر رو ارسال کنید تا مدل مناسب خدمتتون معرفی بشه و رضایتشون جلب بشه

  • پروین پورفهیم

    بهترین سمعک ناپیدا داخل گوش که که نه. فقط صدا را برساند بلکه تشخیص گفتارها را هم خوب بدهد کدام است ممنون

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر دوست عزیز بهترین سمعک با توجه به وضعیت شنوایی شما انتخاب میشه و باید نتیجه شنوایی سنجی رو برای ما ارسال کنید تا مدل مناسب خدمتتون معرفی بشه

  • غلامحسین سلطانی

    سلام وقتتون بخیر دختر من در ترکیه زندگی میکنه و اونجا براش سمعک با برند helix رو معرفی کردن میخواستم ببینم تو ایران این برند هست و اینکه سمعک خوبی هست یا خیر در ضمن دختر من ۱۷ سال دارن ممنون از لطفتون

    مدیر سایت

    سلام وقت شما بخیر. این برند از برندهای متفرقه هست و در ایران نمایندگی نداره

  • صمد احمدی وند

    سلام خسته نباشید من میخواستم یک سمعک بگیرم نوار شنوایی سنج رو چگونه به شما ارسال کنم ممنونم

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. لطفا به شماره های زیر ارسال کنید از طریق واتساپ 09129358402 و 09120245946

  • هوشنگ فرخی

    باسلام.بنده دارایی سمعک پشت گوشی برای هردوت گوش می باشم.مدتی است باطری شارژ پیدا نمرود. لطفا راهنمایی کنید از کجا میشود تهیه کرد.باطری مدل ۳۱۲. است.تلفن ۰۹۱۲۳۷۲۳۰۶۴ هوشنگ فرخی. ممنون میشم.

    مدیر سایت

    سلام قربان. با شماره های ما تماس بگیرید تا براتون باطری رو ارسال بکنیم

  • محمد

    سلام وقتتون بخیر من برا دخترم که مادرزادی کم شنواست نیاز به سمعک جدید دارم دخترم محصله و۱۷ ساله الان سمعک داره ولی یکیش خراب شده موندم چه سمعکی بخرم که برا تحصیلش مناسبتر باشه خودم نظرم فوناکه لطف میکنید راهنمایی کنید نوار گوشش هم موجود میباشد لازم باشه میفرستم خدمتتون شنواییش بین شدید تا عمیقه حدودا ممنون میشم

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر. لطفا نوار گوشش رو بفرستیذ تا بهترین مدل های سمعک برای ایشون خدمتتون معرفی بشه

  • محمد محمدیان

    باعرض سلام وادب خدمتتان عرض کنم دخترم ۱۶سال سن داره و سری اول کرونا کرونای خفیفی گرفت که همین باعث شد ویروس به عصب گوش چپش صدمهبزنه وشنوایی گوشش رو کم کنه وتا الان پیش چند دکتر گوش بردم که نوار عصب و فشار گوش گرفتن و گفتن که عصب گوشش تنبل شده و برای درس وکلاس باید از سمعک استفاده کند .خواستم بدونم که سمعکهای نامرئی هزینه اش چطوریه و من که در شهرستان هستم چطوری باید ثبت سفارش دهم وآیا سمعکهای نامرئی برای سن دخترم خوبه یانه چون از موقعی که فهمیده باید سمعک بزنه افسرده شده و میگه من فقط سمعک نامرئی میخوام ممنون میشم راهنمایی ام کنید یاحق

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر قربان. لطفا برگه سنجش شنوایی ایشون رو برای ما ارسال بفرمایید. با توجه به سن اگر افت شنوایی جواب بده میتونن از سمعک های نامرئی داخل گوشی استفاده کنند که نیاز به قالب گیری اولیه دارند. باید بیان کلینیک از گوششون قالب گیری انجام بشه و برای ساخت سمعک اقدام بشه

  • رضا

    سلام.در حال حاضر سمعکس زیمنس با گارانتی، موجود دارین؟اگه نه چه برندهایی موجوده؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز وقت بخیر. بله مدل های سمعک زیمنس موجود هست. لطفا برگه سنجش شنوایی خودتون رو برای ما ارسال کنید

  • محمد

    سلام از کجا بدونم چه سمعکی برای من بهتره؟ آیا بصورت آنلاین میتونم مشاوره بگیرم ازتون؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. بله حتما میتونید. برای شروع لطفا عکس برگه سنجش شنواییتون رو برای ما ارسال کنید تا متخصصین ما تمام توضیحات رو خدمتتون بدن

  • علی ناصرزاده

    باسلام واحترام کم شنوایی من نیمه عمیق است ویه صدای صوت مانند دایمی در گوش دارم و تشخیص گقتار در محیط های صدا دار باتوجه به اینکه یک گوشم کامل نمی شنوم، برایم سخته، آیا سمعکی که بتواند کمک کند وجوددارد؟ قیمت آن چند میشه؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز .امروزه راه حل های مناسب و کاربردی برای کم شنوایی های یکطرفه وجود داره که میتونه تا حد زیادی مشکل درک گفتار در محیط های شلوغ رو برطرف کنه. برای مشاوره میتونید نوار گوش خودتون رو برای متخصصین حس دوم ارسال کنید با برای ارزیابی دقیق تر به مطب تشریف بیارین

  • زنگنه

    این متن ومقاله رو نمیشه کاملا بیطرفانه وعلمی دید چون اصلا اسمی از برند برنافن نبردید که سمعک های باکیفیتی داره وهمچنین درمورد مشخصه برندهایی هم که نام بردید بطور ناقص وسطحی به اونا پرداختید وبیشتر جانبداری از زیمنس بود

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز .ممنون از اینکه نظرتون رو با ما در میون گذاشتین. برندها و مدل های نامبرده شده در این مقاله برگرفته از نظر بیش از 200 متخصص شنوایی و 5000 بیمار در سرتاسر جهان هست که در سایت hearingtracker عنوان شده. برند برنافن هم از برندهای سطح دوم محسوب شده و به اعتقاد نگارنده مطلب که ادیولوژیست هستن در مقابل برندهای مطرح جهان مانند زیمنس، اتیکن و فوناک حرفی برای گفتن ندارند. اگر شما کاربر سمعک برنافن هستید پیشنهاد می کنم حتما محصولات برندهای درجه یک مانند زیمنس رو هم امتحان کنید و بعد نظرتون رو بیان کنید

  • اعظم السادات

    سمعکی هست که بشه تو جلسات صدای گوینده رو خوب شنید. من تو یکی از ادارات مدیر کل هستم و همیشه این مشکل رو توی جلسات و کنفرانس ها دارم.

    مدیر سایت

    سلام. وقت بخیر . بله همچین سمعک هایی موجوده. سمعکهای امروزی این امکان رو فراهم میکنن که با استفاده از یک میکروفون کوچیک این مشکل برطرف بشه

  • ALI

    بنظر من بهترین سمعک سمعکیه که باهاش راحت شنید من چند ساله از سمعک استفاده می کنم. واقعا بین بعضی از مدلها خیلی تفاوت هست

    مدیر سایت

    سلام. ممنون از نظر خوبتون. بله دقیقا همینطوره. بهترین بودن یک سمعک به ضد اب بودن یا وایرلس بودنش نیست و در درجه اول باید صدای خوبی داشته باشه

  • عالمی

    من کم شنوایی در حد 60 درصد دو گوشی دارم و خیلی خیلی نیاز به سمعک نامرئی دارم. اصلا نمیتونم از سمعک دیگه استفاده کنم. دکترم میگه قدرت سمعک نامرئی برای من کمه. سوالم اینه که میشه دو تا سمعک ضعیف تر زد و یکم کمتر شنید؟ مشکلی که ایجاد نمیکنه

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. حتما باید از توصیه های ادیولوژیست خودتون پیروی کنید. قدرت کمتر سمعک به معنای ضعیف تر شنیدن نیست و اگر سمعک قدرت کافی نداشته و به خوبی تنظیم نشه شما هیچ چیزی از مکالمات روزمره خودتون نخواهید فهمید. لطفا توجه داشته باشید که سمعک ضعیف تنها به شدت صدای کمتر منتهی نمیشه و میتونه درک گفتار بسییار پایینی برای شما ایجاد کنه. با قالبگیری عمیق تر از گوش و استفاده از سمعک برند معتبر میشه قدرت کافی رو با کوچکترین سایز برای شما فراهم کرد.

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. حتما باید از توصیه های ادیولوژیست خودتون پیروی کنید. قدرت کمتر سمعک به معنای ضعیف تر شنیدن نیست و اگر سمعک قدرت کافی نداشته و به خوبی تنظیم نشه شما هیچ چیزی از مکالمات روزمره خودتون نخواهید فهمید. لطفا توجه داشته باشید که سمعک ضعیف تنها به شدت صدای کمتر منتهی نمیشه و میتونه درک گفتار بسییار پایینی برای شما ایجاد کنه. با قالبگیری عمیق تر از گوش و استفاده از سمعک برند معتبر میشه قدرت کافی رو با کوچکترین سایز برای شما فراهم کرد.

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس