مقالات عمل بینی

عمل بینی استخوانی

مشاورین زیبایی جراحان نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

بینی بر روی زیبایی صورت تأثیر بسزایی می گذارد. دلیل تأثیر زیاد بینی بر روی زیبایی این است که بینی در ناحیه مرکز صورت قرار دارد. همچنین این که بینی مقداری جلوتر از دیگر اعضای صورت قرار دارد هم بی تأثیر نیست. زمانی که بینی دچار مشکلات عملکردی و ظاهری باشد افراد اقدام به انجام عمل بینی می کنند. بینی ها را می توان بر اساس ساختار آن ها به دو نوع گوشتی و استخوانی تقسیم کرد. در این مطلب می خواهیم به صورت اختصاصی به عمل جراحی بینی استخوانی بپردازیم. ساختار اصلی بینی های استخوانی از استخوان و غضروف تشکیل شده است. این نوع بینی ها دارای پوست نازکی هستند. بیشتر جراحان بینی بر این باورند که از عمل بینی های استخوانی می توان نتایج بهتری را نسبت به بینی های گوشتی گرفت. البته موفقیت انجام عمل و رسیدن به نتایج مناسب بیش از هر چیزی به مهارت جراح بستگی دارد. در ادامه بیشتر به این نوع بینی ها و روش عمل آنها می پردازیم.

جراحی بینی استخوانی چگونه است؟

عمل بینی استخوانی را می توان با استفاده از دو روش باز و بسته انجام داد. البته علاوه بر نوع بینی بر روی انتخاب روش انجام عمل مواردی همچون مهارت جراح هم تاثیر می گذارد. در اکثر موارد می توان این نوع بینی ها را با استفاده از روش های باز و بسته عمل کرد. در روش باز بینی استخوانی در ناحیه کلوملا برشی ایجاد شده و پس از آن پوست روی بینی به قسمت بالایی منتقل می شود. پس از آن جراح تغییرات لازم را بر روی استخوان و غضروف بینی ایجاد می کند. در آخر پوست بینی به ناحیه قبلی خود برگشته و در ناحیه کلوملا بخیه هایی زده می شود. در صورتی که لازم باشد برای کوچک کردن سوراخ های بینی برش هایی در ناحیه کناری پره های بینی ایجاد می شوند. اما روش بسته عمل بینی کاملا متفاوت است. در این روش هیچ برشی در قسمت خارجی بینی زده نمی شود. در این روش همه تغییرات در داخل بینی ایجاد می شوند. این عمل دارای دوره نقاهت کوتاه تری نسبت به روش باز است.

مراحل انجام عمل بینی استخوانی

انجام جراحی بینی دارای چند مرحله است. قبل از انجام این عمل ابتدا باید بیمار در حالت بی هوشی قرار گیرد. البته قبل از این کار باید سوابق پزشکی بیمار مورد بررسی قرار گرفته و آزمایش های او بررسی شوند. پس از بی هوش شدن بیمار جراح انجام عمل را آغاز می کند. در حین انجام عمل به روش باز یا بسته تغییرات لازم ایجاد می شوند. بسته به روش انجام عمل جراح بخیه هایی را در ناحیه داخلی و خارجی بینی ایجاد می کند. پس از انجام عمل بیمار از حالت بی هوشی خارج می شود. معمولاً چند ساعت بعد از انجام این عمل بیمار مرخص شده و می تواند به خانه برود. قبل و بعد از عمل درباره مراقبت هایی که بیمار باید انجام دهد باید با او صحبت کرد. برخی از مراکز جراحی بروشورهایی را در اختیار بیماران قرار می دهند که این مطالب در آن ها درج شده است.

تفاوت عمل بینی استخوانی با عمل بینی گوشتی در چیست؟

همان طور که در ابتدا هم اشاره کردیم بینی های گوشتی و استخوانی از نظر ساختار با هم تفاوت دارند. بنابراین دور از انتظار نیست که روش انجام عمل برای این نوع بینی ها مقداری با هم متفاوت باشد. در اکثر موارد هر دو بینی را می توان به هر دو روشی عمل کرد. در جراحی بینی گوشتی به دلیل ضعیف بودن استخوان بینی ممکن است لازم باشد استخوان یا غضروف تقویت شود. به این منظور می توان استخوان و غضروف لازم را از بدن بیمار برداشت و یا از غضروف  های مصنوعی استفاده کرد. اما در بینی های استخوانی معمولا نیاز به انجام این کار نمی باشد. معمولاً افرادی که بینی های استخوانی دارند دوره نقاهت کوتاه تری را می گذرانند. در هر دو نوع بینی اگر جراح دارای مهارت بالایی باشد نتایج خوبی حاصل می شود. بنابراین بهتر است افراد قبل از انجام عمل تحقیقات لازم را انجام دهند تا بتوانند بهترین جراح را پیدا کرده و بهترین نتیجه را از عمل بگیرند.

روش های عمل بینی استخوانی

قبل تر هم به این موضوع پرداختیم که بینی استخوانی را می توان به دو روش باز و بسته عمل کرد. فرق اصلی این دو روش در این است که در روش باز برشی در قسمت خارجی ایجاد می شود اما در روش بسته همه برش ها در داخل بینی ایجاد می شوند. در روش انجام دو عمل هم تفاوت هایی وجود دارد. جراح بر اساس مهارت خود و نوع بینی فرد بهترین روش را برای او انتخاب می کند. معمولاً جراحان از یک روش برای عمل بینی استخوانی استفاده می کنند. بنابراین اگر بیماری گزینه مناسبی برای روش تخصصی آن ها نباشد باید بیمار به پزشکی که روش دیگر را انجام می دهد ارجاع داده شود. به عنوان مثال اگر جراحی روش بسته را انجام می دهد و ببیند که بیمار گزینه مناسبی برای این روش نیست باید او را به یک جراح بینی به روش باز ارجاع دهد. البته باید جراحانی به بیمار معرفی شوند که از مهارت بالایی برخوردارند.

جراحی بینی استخوانی برای چه کسانی مناسب است؟

در وهله اول باید آزمایشاتی از فرد گرفته شود و وضعیت جسمانی او بررسی شود. در واقع ابتدا باید دید فرد از نظر جسمی گزینه مناسبی برای انجام عمل می باشد یا نه؛ به عنوان مثال ممکن است داروهای بی هوشی برای بیمار مشکلات جدی را به وجود آورد. پس از آن باید دید که فرد مراجعه کننده واقعا به انجام جراحی نیاز دارد یا نه؟ جراحان خوب تنها افرادی که واقعا نیاز به عمل دارند را می پذیرند. یکی دیگر از مواردی که در انتخاب بیمار باید به آن توجه کرد سن مناسب برای انجام عمل است. این سن در دختران حداقل 17 سال و در پسران حداقل 18 سال است. اهمیت این موضوع به این دلیل است که عمل باید زمانی انجام شود که صورت بیمار نهایت رشد خود را کرده باشد و دیگر تغییری نکند. بهتر است بیمار در دوره بارداری و یا شیردهی این عمل را انجام ندهد. همچنین اگر دچار بیماری باشد می بایست قبل از عمل شش پزشک را در جریان بگذارد. معمولاً توصیه می شود فرد صبر کرده و پس از درمان این عمل را انجام دهد.

عوارض عمل بینی استخوانی

عمل های جراحی به صورت طبیعی دارای عوارضی هستند. این عوارض در عمل بینی هم وجود داشته و نباید نگران آنها بود. برخی از عوارض هم ممکن است به خاطر مهارت پایین پزشک به وجود آیند. این نوع عوارض ممکن است مشکلات جدی را برای بیمار به وجود آورند.

-‌ از جمله عوارضی که در همه موارد به وجود می آید ورم و کبودی است. کبودی صورت نهایتاً تا یک هفته از بین می رود اما ورم بینی ممکن است تا چند ماه باقی بماند. نباید برای فروکشی کردن این ورم کمپرسی یخ را بر روی بینی قرار داد.

- ترشح خونابه بعد از عمل طبیعی بوده و نباید نگران آن شد.

- ممکن است فرد در روزهای اول مقداری درد داشته باشد. این درد با استفاده از مسکن های معمولی قابل کنترل است.

- در صورتی که به یک جراح خوب مراجعه نشود ممکن است مشکلاتی همچون کوچکی بیش از حد بینی، فرم فانتزی بینی، مشکلات تنفسی، عدم تقارن در سوراخ ها و ساختار بینی و ... به وجود آیند. بنابراین برای اینکه این دست از عوارض به وجود نیایند باید به بهترین جراح مراجعه شود.

مزایای جراحی بینی استخوانی

رینوپلاستی استخوانی دارای مزایای زیادی است. این مزیت ها زمانی افزایش می یابند که جراح خوبی انتخاب شود. در ادامه به برخی از این مزیت ها خواهیم پرداخت.

-‌ اصلی ترین مزیت این عمل رسیدن به بیشترین تغییرات در کمترین زمان است.

- نسبت به بینی های گوشتی عمل کم ریسک تری است. همچنین نسبت به این نوع بینی ها دارای دوره نقاهت کوتاه تری است.

- معمولاً نیازی به تقویت غضروف نوک بینی در حین انجام عمل نیست.

-‌ بیمار خیلی زودتر به حالت عادی برگشته و می تواند کار های خود را انجام دهد.

- جراح در حین انجام عمل این نوع بینی ها راحت بوده و با تسلط بیشتری می تواند عمل را انجام دهد.

اقدامات قبل از عمل جراحی بینی استخوانی

قبل از انجام عمل های بینی استخوانی باید اقدامانی را انجام داد. این اقدامات حداقل از یک ماه قبل از انجام جراحی می بایست رعایت شوند.

-‌ از یک ماه قبل از انجام جراحی نباید دخانیات و مشروبات الکلی مصرف شود.

- بهتر است از داروهای انعقاد خون استفاده نشود.

- بیمار باید نسخه آزمایشات لازم را دریافت کرده و هرچه سریع تر آن ها را انجام دهد.

- روز قبل از انجام جراحی بهتر است بیمار استحمام کند.

- به بانوان توصیه می شود در روز انجام عمل آرایش نکرده و زیورآلات به همراه نداشته باشند.

- به آقایان هم توصیه می شود قبل از عمل ریش و سبیل خود را بتراشند.

- تقریباً از دوازده ساعت قبل از انجام عمل نباید چیزی خورد.

- به بیماران توصیه می شود قبل از عمل توصیه ها و نکات لازم را به جراح بگویند و فقط به روز معاینه اکتفا نکنند.

مراقبت های بعد از عمل بینی استخوانی

مراقبت های بعد از عمل بینی استخوانی

مراقبت های بعد از رینوپلاستی بینی استخوانی را حتما باید جدی گرفت. این مراقبت ها باید تا مدت ها انجام شوند. در ادامه به این موارد می پردازیم.

-‌ برای جلوگیری از حالت تهوع بهتر است تا چند ساعت بعد عمل چیزی نخورد.

- در روزهای بعد از عمل بهتر است از غذاهای آبکی و نرم استفاده کرد.

- برای کم شدن ورم و کبودی می توان در روزهای اول از کمپرس آب سرد استفاده کرد.

- تا چند هفته باید در حین خواب سر بالا تر از بدن قرار گیرد.

- همچنین نباید در هنگام ایستادن و نشستن سر پایین تر باشد.

- مصرف آب و آبمیوه های طبیعی  افراد بابد بیشتر شود.

- برای جلوگیری از عفونت باید تا چند روز از آنتی بیوتیک های تجویز شده استفاده شود. همچنین برای کنترل درد می توان از مسکن استفاده شود.

- از انجام کارها و ورزش های سنگین پرهیز شود. بهتر است بیمار تا چند ماه از انجام ورزش های سنگین بپرهیزد.

هزینه عمل بینی استخوانی

هزینه جراحی بینی استخوانی به عوامل زیادی بستگی دارد. دلیل اصلی که باعث می شود این هزینه دارای مقدار مشخصی نباشد یکسان نبودن شرایط بیماران و مهارت جراحان است. جراحان قبل از عمل با معاینه بیمار هزینه دقیق عمل را به آنها اعلام می کنند. بنابراین تا قبل از معاینه حضوری بیمار نمی توان هزینه دقیقی را به او اعلام کرد. مخارج مرکز جراحی هم بر روی این هزینه تاثیر می گذارند. هر چه مرکز جراحی مجهز تر باشد این هزینه هم افزایش می یابد. بیماران باید بدانند که به دلیل زیبایی بودن این عمل بیمه به آنها خدمات نداده و هزینه ها را باید شخصاً پرداخت کنند.


به این محتوا رای دهید..

۰
۰
( امتیاز : ۰%)
ارسال دیدگاه:
captcha
سوال خود را از ما بپرسید
مشاورین زیبایی جراحان
بستنمشاورین زیبایی جراحانمشاورین زیبایی جراحان

سوالات خود را از پزشکان مشاور جراحان بپرسید

00000000000