سمعک نامرئی چیست؟ (سمعک مخفی) | انواع سمعک نامرئی

سمعک نامرئی به مجموعه ای از وسایل کمک شنوایی گفته می شود که کاملاً داخل مجرای گوش پنهان می شود و هیچ قسمتی از آن از بیرون مشخص نیست. بهترین مدلهای محصولات نامرئی سمعک های CIC و IIC است. سمعک نامرئی برای همه افراد مناسب نیست. برای استفاده از این محصولات سطح شنوایی فرد باید کمتر از شدید باشد. همچنین مجرای گوش باید قطر و فضای لازم را جهت جاسازی اجزای سمعک داشته باشد. امروزه سمعک های نامرئی دارای قابلیت های پیشرفته ای هستند. از جمله این موارد می توان به سیستم وایرلس، بهره گیری از اپلیکیشن و ارتباط دو گوشی اشاره کرد.

سمعک نامرئی

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

نامرئی ترین سمعک های جهان

 در ویدیو زیر مهم ترین ویژگی های سمعک نامرئی و عوامل موثر بر قیمت آن را بیان کرده ایم.

سمعک نامرئی چگونه ساخته می شود؟

محصولات نامرئی برای هر فرد به صورت ویژه ساخته می شود. شرایط فیزیکی مجرای گوش هر انسان منحصر به فرد است. بر اساس قالب اولیه ای که از گوش فرد گرفته می شود و همچنین اندازه ای که مد نظر است می توان برش های لازم را در لابراتوار ساخت این محصولات انجام داد. بر این اساس بهترین شکل از پوسته سمعک بر اساس قالب گوش ساخته می‌شود و باعث سهولت گذاشتن و برداشتن سمعک برای کاربر می شود. قدرت تقویت این محصول بر اساس مقدار کم شنوایی فرد مشخص می شود. پس از ساخت کامل، این وسیله توسط شنوایی شناس بررسی شده و تنظیم سمعک بصورت اختصاصی و مرتبط با مقدار و نوع افت شنوایی انجام می شود.

سمعک نامرئی

سمعک نامرئی چه ویژگی هایی دارد؟

شاخص ترین ویژگی سمعک نامرئی سایز کوچک آن است. درخواست بسیاری از کاربران پنهان بودن و دیده نشدن سمعک است. قرارگیری کامل سمعک نامرئی در مجرای گوش باعث استفاده ایده آل از جهت داری طبیعی لاله گوش می شود.

لاله گوش دارای فرورفتگی ها و برآمدگی هایی است که در جهت داری اصوات و تعیین مکان منبع صوتی نقش اساسی ایفا میکند. همچنین این برآمدگی ها و فرورفتگی ها در بعضی فرکانس ها که برای گفتار مهم است باعث ایجاد تقویت ناچیز می شود. ویژگی محصولات نامرئی این است که کاملاً درون مجرای گوش قرار می گیرند. این عامل باعث شده است که کیفیت صدا واضح تر و طبیعی تر باشد.

دستگاه های کمک شنوایی نامرئی قدرت پوشش کم شنوایی ملایم تا متوسط را دارند. اگر افت شنوایی کاربر از 70 دسی ‌بل کمتر باشد، این سمعک ها به سادگی می ‌توانند پوشش لازم را برای تقویت آن فراهم کنند.

یکی از مزایای محصولات نامرئی مصرف کم باتری است. دلیل مصرف کمتر باتری در این محصولات این است که تقویت این سمعک ها در حد متوسط رو به پایین است.

از جمله تولیدات جدید محصولات نامرئی می توان به سمعک وایرلس اشاره کرد. استفاده از تکنولوژی وایرلس در این محصولات باعث شده است که با لوازم جانبی نظیر ریموت کنترل  به راحتی اتصال برقرار کند. از دیگر مزایای این سیستم می توان به ارتباط دوگوشی و انتقال اطلاعات بین سمعک های دو گوش اشاره کرد. قابلیت های جدید سمعک نامرئی وایرلس اتصال مستقیم آن به موبایل و دریافت مستقیم صدای مکالمه و موسیقی در گوش می باشد.

بهترین سمعک نامرئی

سمعک نامرئی چقدر قابل دید است؟

"سمعک نامرئی واقعا نامرئیه؟" "سمعک نامرئی چقدر توی گوش دیده میشه؟" "یه سمعک میخوام که اصلا دیده نشه"

این ها جملاتی هستند که معمولا از مراجعین حس دوم می شنویم. اول از همه باید دقت داشت که سمعک کاملا نامرئی وجود ندارد. برخی از مدل ها هستند که کاملا در نزدیکی پرده گوش قرار می گیرند اما کاندیداتوری و هم استفاده از آن چالش برانگیز است و برای همه افراد مناسب نیست. سمعک های نامرئی مرسوم یعنی مدل های IIC در نزدیکی خم دوم مجرای گوش که دید کمتری دارد، قرار می گیرند. کمپانی های سازنده رنگ فیس این سمعک ها را مشکی طراحی می کنند تا با سایه های داخل گوش یکی شده و دید کمتری داشته باشد. با این حال نامرئی بودن و کمترین دید سمعک به دو اصل اساسی وابسته است. اول وضعیت مجرای گوش فرد که باید قطر کافی برای جاگذاری سمعک را داشته باشد و عامل دوم زاویه مناسب خم دوم مجرا است که نباید بیش از حد قوس داشته باشد. یکی دیگر از مواردی که نامرئی بودن سمعک تا حد زیادی به آن وابسته است، مهارت قالب گیری ادیولوژیست و استاندارد بودن آن برای ساخت سمعک IIC است. از دیگر موارد مهم برای کمترین قابلیت دید سمعک نامرئی، کیت سمعک IIC و کوچک بودن اجزا و قطعات آن است که این مورد در اختیار کمپانی و تکنولوژی و فناوری های ساخت سمعک آن است. کمپانی های پیشرو و پیشرفته کیت های سمعک نامرئی خود را در حداقل سایز و اندازه تولید می کنند تا کاملا برای کاربر مخفی و نامرئی باشد.

معایب سمعک نامرئی

معمولا وقتی صحبت از سمعک نامرئی می شود خیال افراد راحت شده و خوشحال هستند که سمعک مناسب خود را یافته اند. اما باید دقت داشت که سمعک نامرئی هم معایب خود را دارد و استفاده از آن برای برخی افراد با محدودیت روبرو است. از جمله معایب و نکات منفی سمعک نامرئی می توان موارد زیر را نام برد.

  • قیمت و هزینه خرید تقریبا بالا
  • قدرت پوششی کمتر
  • عدم فضای کافی برای تعبیه گیرنده بلوتوث
  • عدم امکان اتصال به موبایل و دریافت صوتی
  • نیاز به نظافت و رسیدگی بیشتر
  • احتمال بیشتر پیچش صدا یا اکو
  • امکان گم شدن و مفقود شدن بیشتر
  • نیاز به مهارت های ظریف بالا برای برداشتن وجاگذاری سمعک نامرئی
  • مناسب نبودن برای اطفال و نوزادان
  • در معرض خرابی بیشتر بودن به علت تماس با جرم گوش
  • عدم امکان بهره مندی از تکنولوژی میکروفن های دایرکشنال یا جهت دار
  • احتمال بیرون آمدن یا جابجایی سمعک در حین غذا خوردن یا گفتگو

مزایا و معایب سمعک نامرئی

مزایای سمعک نامرئی

اصلی ترین مزیت سمعک نامرئی قابلیت دید و کوچک بودن آن است و همین مورد مهم باعث می شود تا تعداد زیادی از افراد دارای افت شنوایی به این سمعک و مدل تمایل نشان دهند. از دیگر مزایای سمعک نامرئی می توان موارد زیر را نام برد.

  • سمعک یک تکه و کوچک
  • جاگذاری راحت
  • استفاده از الگوی جهت دار طبیعی لاله گوش
  • صدای طبیعی
  • نیاز به قدرت پوششی کمتر
  • استفاده راحت تر از موبایل حین گفتگو
  • امکان کنترل از راه دور با کم برنامه موبایل و ریموت کنترل

آیا سمعک نامرئی برای همه افراد دارای کم شنوایی مناسب است؟

شرایط خاصی لازم است تا بتوان از محصولات نامرئی و کاملا پنهان استفاده کرد. اولین مسئله مهم در این زمینه قطر و ویژگی‌های مجرای گوش فرد است. اگر گوش کاربر دارای پیچ و خم زیاد و قطر خیلی باریکی باشد، امکان قرار گیری قطعات سمعک درون قالب مخصوص گوش وجود ندارد. قطعات سمعک در حالت استاندارد باید فاصله مشخصی از یکدیگر داشته باشد. هنگامی که مجرای گوش فرد شرایط لازم را نداشته باشد امکان ساخت این محصولات وجود نخواهد داشت.

مورد دیگری که متقاضیان سمعک نامرئی باید به آن توجه داشته باشند این است که مقدار کم شنوایی آنها نباید بیش از حد زیاد باشد. به دلیل محدودیت فضا و همچنین کوچک بودن این محصولات لازم است که از قطعات ریز و کوچک استفاده شود. پس نباید انتظار داشت که این سمعک کوچک قدرت زیادی داشته باشد. محصولات نامرئی برای کاربران دارای کم شنوایی شدید و عمیق کارایی لازم را ندارد. تنها در صورتی که مجرای گوش کاربر دارای قطر خیلی زیادی باشد و امکان استفاده از قطعات بزرگ در پروسه ساخت فراهم  شود ، فرد می‌تواند از سمعک نامرئی استفاده کند.

برخی افراد دارای عفونت گوش میانی یا عفونت گوش خارجی، ترشح از گوش یا پارگی پرده گوش هستند. این افراد معمولاً نمی توانند از سمعک داخل گوشی استفاده کند. چرا که نفوذ ترشح و مایع باعث آسیب رسیدن به بلندگو و دیگر قطعات سمعک می شود.

همچنین در این افراد بسته بودن مجرا باعث عدم تهویه و آسیب بیشتر به گوش می شود و ممکن است عفونت گوش را بیشتر کند. بهترین گزینه برای این دسته از کاربران استفاده از سمعک پشت گوشی است.

سمعک نامرئی به دلیل سایز کوچک معمولاً دارای دکمه های کنترل برنامه شنیداری و همچنین ولوم کنترل نیست. جای خالی این دکمه ها را قابلیت وایرلس و اتصال بی سیم به ریموت کنترل و موبایل پر کرده است.

نحوه قرار دادن سمعک نامرئی روی گوش نیازمند آموزش های لازم است که توسط شنوایی شناس به کاربر داده می شود . معمولاً بر روی بدنه این وسیله یک دستگیره کوچک نامرئی وجود دارد. با استفاده از این دستگیره می توان سمعک را به راحتی در مجرای گوش قرار داده و یا آن را برداشت.

اگر کاربر سمعک را به صورت اشتباه در گوش خود قرار دهد، معمولا دستگاه به جای تقویت کردن شروع به سوت زدن می کند. دلیل این مسئله نشتی صدا به بیرون و تقویت مجدد آن توسط میکروفون و آمپلی فایر است.

سمعک نامرئی از پیش ساخته یکی از تولیدات جدید تمامی کمپانی های تولید کننده است. برای استفاده از این محصول نیاز به قالب‌گیری از گوش نمی باشد. با استفاده از قالب های آماده گوشتی و در اندازه های مختلف می توان این وسیله را در گوش قرار داد.

کوچک ترین سمعک نامرئی

مراقبت و نظافت سمعک نامرئی

اصلی ترین آموزشی که فرد برای استفاده از این وسیله نیاز دارد اصول نگهداری و نظافت و همچنین مراقبت از سمعک است. معمولا در قسمت ورودی این محصول به گوش از فیلترهای ضد جرم یا اصطلاح وکس گارد استفاده می شود. وکس گارد باعث جلوگیری از ورود جرم و رطوبت مجرای گوش به درون بلندگو و قطعات سمعک می‌شود و طول عمر آن را افزایش می‌دهد. کاربر با استفاده از آموزش های قبلی و در فواصل زمانی منظم باید این فیلترها را تعویض کند .همچنین با استفاده از دستمال های نرم بدنه سمعک باید به شکل مرتب نظافت شود.

در قسمت بیرونی سمعک معمولا سوراخ کوچکی وجود دارد که مربوط به ورودی میکروفون و محل دریافت صدا است. اگر دست کاربر چرب یا آلوده باشد و بر روی این سطح قرار گیرد، ممکن است باعث انسداد این سوراخ شده و دریافت صدا از محیط را مختل کند. هرچه نظافت سمعک منظم تر انجام شود طول عمر و کارایی آن و همچنین کیفیت صدا بیشتر خواهد شد.

انواع سمعک نامرئی

انواع سمعک نامرئی به نسبت سایر محصولات از قدرت دید کمتری برخوردار است. این محصولات به انواع سمعک مختلفی تقسیم می شود و می توان محصولات نامرئی را از لحاظ سطح تکنولوژی و قدرت دید به انواع مختلف طبقه بندی کرد.

سمعک نامرئی هوشمند

سمعک هوشمند نامرئی از پیشرفته ترین انواع سمعک های موجود در بازار هستند. تکنولوژی به کار رفته در این مدل، قابلیت انطباق با محیط های مختلف شنیداری را به وجود آورده است. سمعک نامرئی به دلیل سایز کوچک و دسترسی کمتر نیاز بیشتری به قابلیت کنترل از راه دور دارند و این مهم تنها با کمک تکنولوژی هوشمند و وایرلس امکان پذیر است. وسایل کمک شنیداری هوشمند با قابلیت شنوایی دوگوشی، عملکرد گوش نرمال را برای فرد شبیه سازی می کنند. این محصولات هوشمند با داشتن میکروفون های خاص، جهت یابی منبع صدا را برای کاربر آسان کرده و با افزایش نسبت سیگنال به نویز، کیفیت شنیداری را به طور قابل توجهی افزایش می دهند.

سمعک نامرئی هوشمند

سمعک نامرئی دیجیتال

امروزه  بسیاری از سمعک ها از فناوری  دیجیتال پیروی می کنند. مدل های دیجیتال در انواع پشت گوشی، داخل گوشی و نامرئی عرضه می شوند. سمعک نامرئی دیجیتال، کیفیت بهتری نسبت به سمعک های پایه و آنالوگ دارد.

سمعک های نامرئی دیجیتال توسط سیستم، قابل تنظیم و برنامه ریزی هستند. این دستگاه های کمک شنوایی می توانند برای هر محیط شنیداری برنامه ویژه ای داشته و تنظیمات مرتبط با هر یک از برنامه ها توسط ادیولوژیست انجام می شود. سمعک نامرئی دیجیتال با تقویت غیر خطی اصوات، برای هریک از سیگنال های صوتی بهره خاصی را در نظر می گیرد تا هم قدرت شنیداری کاربر تضمین شده و هم اصوات بلند محیطی برای او خطر آفرین نباشد.

سمعک نامرئی وایرلس

 سمعک نامرئی وایرلس از نسل سمعک های هوشمند است که از تکنولوژی وایرلس (بی سیم) استفاده می کند. سمعک وایرلس بلوتوث دار، امکان اتصال دستگاه با بسیاری از وسایل الکترونیکی از جمله تلویزیون و انواع گوشی های هوشمند را ایجاد کرده اند. کاربر با استفاده از این قابلیت می تواند از سمعک های خود به عنوان هندزفری استفاده کرده و علاوه بر گوش دادن به موسیقی، مکالمات خود را با تقویت مناسب و کیفیت بالا انجام دهد. همچنین فرد با نصب برنامه خاص هر سمعک روی گوشی هوشمند خود می تواند ولوم و برنامه سمعک را در صورت نیاز تغییر دهد.

سمعک نامرئی داخل گوشی

به تمام سمعک هایی که داخل گوش قرار می گیرند، سمعک های داخل گوشی گفته می شود. اما بر اساس اینکه هر کدام از آن ها چه مقدار از حجم مجرای گوش را اشغال می کنند، اسامی مختلفی دارند. برای مثال سمعک نامرئی داخل گوشی کاملا درون کانال گوش قرار گرفته و پنهان می شود. سمعک نامرئی داخل گوشی به دلیل ظرافت و ابعاد بسیار کوچک و سیستم پیشرفته ای که دارد، مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. با این حال این نوع سمعک برای کم شنوایی های شدید و عمیق مناسب نیست و معمولا برای افرادی که افت شنوایی ملایم و یا متوسط دارند، تجویز می شوند.

سمعک نامرئی داخل گوشی

سمعک نامرئی RIC

نوع دیگر سمعک های نامرئی مدل های پشت گوشی بسیار کوچک هستند که از طریق سیم بسیار باریک به داخل مجرا راه پیدا می کنند. این مدل از محصولات نامرئی به دلیل قدرت بیشتر برای کم شنوایی های شدید قابل استفاده است و در برخی موارد از مدل های داخل گوشی نیز قدرت دید کمتری دارند.

سمعک نامرئی RIC

سمعک نامرئی CIC

سمعک  نامرئی CIC یکی از انواع سمعک های داخل گوشی است و نام کامل آن Completely In the canal است. این مدل از محصولات داخل گوشی بر اساس شکل و اندازه ی مجرای گوش بیمار ساخته می شوند. سمعک نامرئی CIC به راحتی در کانال گوش قرار می گیرد و به سختی توسط دیگران دیده می شود. به جز قسمت نازک و باریکی که برای درآوردن سمعک استفاده می شود، دید چندانی ندارد. تجویز این نوع از سمعک، نیازمند مهارت و دانش بالایی است و تهیه آن از افراد غیر متخصص می تواند زیان های جبران ناپذیری را به دنبال داشته باشد.

سمعک نامرئی  IIC

سمعک نامرئی IIC یکی دیگر از انواع گروه سمعک های داخل گوشی است. این نوع سمعک در حال حاضر به عنوان کوچک ترین و ظریف ترین سمعک دنیا شناخته می شود. سمعک IIC به معنای سمعک کاملا نامرئی در کانال است. این نوع از سمعک ها از نظر اندازه و ظاهر بسیار شبیه به مدل  CIC هستند. با این تفاوت که کمی کوچک تر بوده و جایگذاری عمقی تری در مجرای گوش دارند. بنابراین سمعک نامرئی IIC توسط دیگران قابل تشخیص نیست و در صورتی که پاسخگوی نیازهای شنیداری کاربر باشد، گزینه ای مناسب برای افراد بزرگسال است.

سمعک نامرئی IIC

سمعک نامرئی پیش ساخته

نوعی دیگر از سمعک های نامرئی که کارایی زیاد و قابلیت استفاده آسان دارند به نام سمعک های نامرئی پیش ساخته معروف شده اند. این مدل به صورت آماده و در حداقل سایز ساخته شده و برای استفاده نیاز به قالب گیری از گوش ندارند. از این مدل ها می توان به سمعک Silk زیمنس، InoX رکستون و Quix ادیوسرویس اشاره کرد. هر سه این مدلها از لحاظ ظاهری کاملا مشابه با هم و از لحاظ تکنولوژی و قیمتی متفاوت هستند. این سمعک های نامرئی پیش ساخته با کمک سری یا دامی نرم و منعطف سیلیکونی در مجرای گوش قرار می گیرند. این سری ها سایزهای مختلف داشته و برای مجراهای گوش متفاوت مناسب است. سمعک نامرئی پیش ساخته زیمنس با کمک برنامه موبایل قابل کنترل است و می توان صدای سمعک را با آن کم و زیاد کرد. از لحاظ سایزی و قابلیت دید این مدل نسبت به سمعک های داخل گوشی معمولی یا CIC حدود 40 درصد کوچک تر هستند.

سمعک نامرئی شارژی

بیشتر سمعک های موجود در بازار نیازمند انواع خاصی از باتری ها هستند. با این حال با پیشرفت تکنولوژی و طراحی سمعک های نامرئی بدون باتری، نسل جدیدی از محصولات کمک شنوایی روانه بازار شد که نگرانی کاربران را بابت تمام شدن باتری و خاموش شدن سمعک کاهش داد. این دستگاه های کمک شنوایی با داشتن قابلیت شارژ سریع، بدون نیاز به باتری، امکان استفاده ی آسان را برای طیف وسیعی از کاربران فراهم می کنند. سمعک شارژی در حال حاضر تنها در مدل های پشت گوشی ظریف ارائه شده و استفاده از این تکنولوژی برای مدل های داخل گوشی در حال تحقیق و توسعه است.

سمعک نامرئی شارژی

سمعک نامرئی برای کودکان

تجویز به موقع و صحیح سمعک کودکان بسیار حائز اهمیت است. توصیه می شود، تجویز سمعک برای کودکان پیش از دوره زبان آموزی و با دقت بالا انجام شود. استفاده از این وسیله کمک شنیداری، برای رشد گفتار و پیشرفت تحصیلی کودکان کم شنوا لازم و ضروری است.  با این حال به دلیل کوچک و کم عمق بودن مجرای گوش کودکان و رشد سریع آن، انتخاب سمعک نامرئی انتخابی ایده آل نیست. در واقع تجویز سمعک نامرئی برای کودکان ریسک بالایی دارد و با توجه به تغییر حجم مجرا با گذشت زمان احتمال افتادن دستگاه از گوش بسیار بالا می باشد. سمعک پشت گوشی بهترین گزینه برای کودکان است و کارایی و دوام بالاتری برای آن ها دارد.

سمعک نامرئی برای کودکان

سمعک نامرئی برای نوزادان

متخصصان شنوایی به هیچ وجه تجویز سمعک نامرئی را برای نوزادان توصیه نمی کنند. دلیل این مساله، حجم کم و طول کوتاه مجرای گوش در نوزادان است.

به طور کلی اندازه و شکل مجرای گوش باید برای تجویز سمعک نامرئی مناسب باشد. در غیراین صورت باید با توجه به نوع و میزان کم شنوایی نوزاد، از سمعک های پشت گوشی با اندازه ی کوچک و یا بزرگ استفاده شود تا تجویزی مناسب برای نوزادان صورت گیرد. سمعک های پشت گوشی در پشت لاله گوش قرار گرفته و قالب مخصوص سمعک نیز با توجه به شکل گوش نوزاد توسط شنوایی شناس ساخته شده و برای تغییرات بیشتر و طراحی حرفه ای تر به شرکت سازنده فرستاده می شود. 

جدیدترین سمعک نامرئی 2023

سمعک های نامرئی به دلیل محبوبیت زیاد بین کاربران مورد توجه کمپانی های مختلف قرار می گیرد و هرساله جدیدترین سمعک های نامرئی با ویژگیی های جدید و ظاهر بهتری به بازار عرضه می شود. از تازه ترین و جدیدترین سمعک های نامرئی در سال 2021 می توان به مدل های زیر اشاره کرد.

دو سمعک نامرئی از استارکی که مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفت مدل های Picasso و  Livio Edge AI بودند. استارکی آمریکا تلاش زیادی برای ساخت سمعک های نامرئی هوشمند با ویژگی های جدید کرده است و این دو مدل نامرئی در سال جدید بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفت. سمعک نامرئی استارکی Picasso در خم دوم کانال گوش قرار گرفته و باعث نامرئی بودن آن به میزان حداقل 80 درصد می شود. مدل دیگر استارکی مقداری بزرگتر است اما باطری قابل شارژ داشته و از این نظر بسیار مفید است. رنگ این محصولات تیره متمایل به مشکی است و قابلیت دیدن آن ها در مجرای گوش کمتر می شود.

جدیدترین سمعک های نامرئی

سمعک نامرئی جدید فوناک به نام Phonak Lyric در نزدیکی پرده گوش و توسط متخصص شنوایی شناسی قرار می گیرد و به صورت 24 ساعته به مدت 6 تا 8 هفته در همان محل باقی می ماند. این سمعک با توجه به سایز بسیار کوچک و همیشگی بودن می تواند انتخاب بسیار مناسبی برای افراد دارای وزوز گوش باشد و می تواند برای افراد دارای افت شنوایی ملایم تا متوسط نیز بسیار کاربردی و جوابگو باشد.

از جدیدترین سمعک های نامرئی می توان مدل Eargo Neo را نام برد که با سایز بسیار کوچک نامرئی و قابلیت شارژ باطری بسیاری را شگفت زده کرده است. این مدل متاسفانه در کشور ما موجود نیست و نمایندگی نیز ندارد.

قیمت سمعک نامرئی

سمعک نامرئی به دلیل نمایان نبودن بر روی گوش، مورد توجه بسیاری از افراد کم شنوا قرار گرفته است. این دستگاه کمک شنوایی به عنوان یکی از تکنولوژی های پیشرفته شناخته می شود. یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت سمعک نامرئی، فن آوری به روز به کار رفته در آن است. علاوه بر این قیمت سمعک نامرئی بر اساس تکنولوژی پردازشی، تعداد کانال ها و باند های فرکانسی، قدرت پوشش دهی دستگاه و همچنین نوع برند، تعیین می شود. یکی از نکات مهم این است که سمعک نامرئی برای همه انواع کم شنوایی ها مناسب نیست و مراجعه به شنوایی شناس برای انتخاب سمعک مناسب ضروری می باشد. معمولا سمعک های نامرئی با بالاترین سطح تکنولوژی عرضه می شوند و این عامل باعث افزایش قیمت آن می شود. هزینه خرید سمعک های نامرئی بین 5 تا 12 میلیون تومان برآورد می شود. 
شما می توانید برای اطلاع از قیمت انواع این نوع سمعک نامرئی و عوامل موثر بر آن مقاله قیمت سمعک نامرئی را مطالعه کنید.

قیمت سمعک نامرئی

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09120245946      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

ارزان ترین سمعک نامرئی

مسئله ارزان ترین سمعک نامرئی برای بسیاری از افراد کم شنوا که خواهان سمعک نامرئی هستند مهم و قابل توجه است. سمعک های نامرئی از تولیدات رده بالای کمپانی ها محسوب می شوند و معمولا از آخرین تکنولوژی های روز شرکت برای تجربه شنیداری مناسب کاربر بهره می گیرند. به همین دلیل قیمت سمعک نامرئی بالاتر از حد متوسط است. با این حال برخی کمپانی ها محصولات اقتصادی نامرئی با قیمت ارزان را برای کاربران تولید کرده اند. از این بین می توان به سمعک نامرئی سیا اتیکن siya oticon که محصول اقتصادی اتیکن است اشاره کرد. از دیگر سمعک های نامرئی ارزان بازار می توان سمعک سیلک زیمنس یا سیگنیا silk signia در رده های تکنولوژی پایین مانند 2PX را نام برد که قیمت مناسب و دید کمی داشته و با موبایل نیز قابل کنترل است. سمعک ارزان نامرئی دیگری که برای کاربران مناسب است مدل لینکس ریساند resound linx است که در رده های تکنولوژی پایین تر قیمت مناسبی دارد. در کل می توان گفت که ارزان ترین قیمت سمعک نامرئی از حدود 4 میلیون تومان آغاز می شود و تا حدود 15 میلیون تومان نیز ادامه دارد. با توجه به محدودیت های خاص استفاده از سمعک نامرئی بهتر است برای خرید آن سعی شود بالاترین مدل با تکنولوژی های اتوماتیک پیشرفته و به روز تهیه شود تا هم از لحاظ ظاهر و هم از لحاظ تکنولوژی و کیفیت صدا، کاربر را راضی نگه دارد.

سمعک نامرئی زیمنس

از جمله سمعک های نامرئی زیمنس می توان به مدل insio و در مدل های جدید تر به silk NX اشاره کرد. کمپانی سمعک زیمنس آلمان یکی از شناخته شده ترین شرکت های تولید سمعک در دنیا است.

سمعک زیمنس نامرئی با ظاهری بسیار کوچک تمام فناوری های روز دنیا را در خود جای داده است و در سه رده تکنولوژی 3، 5 و 7 در بازار عرضه می شود. سمعک های نامرئی زیمنس علاوه بر ظاهر کوچک و زیبا، دارای قدرت پردازشی بالا و باندهای فرکانسی پیشرفته است. این محصول علیرغم سایز کوچک در مقابل ضربه استحکام و مقاومت بالایی دارد.

سمعک نامرئی زیمنس

سمعک نامرئی اتیکن

سمعک های نامرئی اتیکن که با نام OPN شناخته می شود از جدید ترین محصولات این کمپانی به شمار می رود. کمپانی سمعک اتیکن در حال حاضر از پیشرفته ترین کمپانی های تولید سمعک و وسایل کمک شنوایی است که در کشور دانمارک فعالیت دارد. این سمعک دانمارکی در تولید انواع سمعک های نامرئی، داخل گوشی و پشت گوشی پیشرو است و با سایر برندها رقابت می کند.

سمعک اتیکن با داشتن هوش مصنوعی و بهره مندی از تکنولوژي های برتر دنیا، راحتی را برای کاربران خود به همراه آورده است. سمعک های نامرئی برند اتیکن با قابلیت پردازش دو گوشی و فراهم آوردن همزمانی و هماهنگی دو گوشی، صدای طبیعی و شفاف را به کاربران خود هدیه می دهد.

سمعک نامرئی اتیکن

سمعک نامرئی استارکی

سمعک های نامرئی استارکی با نام Soundlens با ظرافت بالا در قسمت استخوانی مجرای گوش و نزدیک به پرده تمپان قرار می گیرند. کمپانی استارکی آمریکا به دلیل تولید محصولات داخل گوشی به ویژه سمعک های نامرئی بسیار مورد توجه متخصصین شنوایی و افراد کم شنوا قرار دارد. یکی از ویژگی های برتر سمعک نامرئی استارکی این است که در فضای بسیار کم، تقویت کننده و رسیور بسیار قوی را در خود جای داده است.

سمعک نامرئی فوناک

از سمعک های داخل گوشی و نامرئی فوناک می توان به محصولات نسل Virto B اشاره کرد. از مهمترین ویژگی های سمعک نامرئی فوناک می توان مستحکم بودن و وزن پایین، ظریف و کوچک بودن آن و تکنولوژي کاهش میزان نویز را نام برد. کمپانی سمعک فوناک از بهترین تولید کنندگان سمعک و وسایل کمک شنوایی به خصوص برای کودکان است.

سمعک نامرئی فوناک

سمعک نامرئی ریساند

از سمعک های نامرئی ریساند می توان به مدل linx اشاره کرد. یکی از محدودیت های استفاده از سمعک نامرئی مشکلات مربوط به پرده گوش و عفونت های گوش میانی است. در واقع در صورت پارگی جزئی پرده گوش و وجود ترشحات در مجرای شنوایی تجویز سمعک نامرئی باید با احتیاط بالایی انجام شود. سمعک ریساند بدلیل وجود پوشش ضدآب خود می تواند مقاومت بیشتری در برابر شرایط مشابه داشته باشد.

سمعک نامرئی ریساند

سمعک نامرئی یونیترون

مدل Quantum² Micro CIC از سمعک های نامرئی یونیترون به شمار می رود. سمعک یونیترون، دارای میکروفون های جهت دار برای جهت یابی بهتر  منبع صدا است. این محصول  قادر است در برابر اصوات ناگهانی، عکس العمل سریع و مناسبی از خود نشان دهد و از آسیب های بعدی برای کاربر جلوگیری کند.

سمعک نامرئی بلتون

Invisa سمعک نامرئی برند بلتون است که از آخرین فناوری های روز این کمپانی بهره می برد. سمعک های نامرئی بلتون با پردازش های پیچیده دیجیتالی سیگنال های صوتی مختلف را از یگدیگر تشخیص داده و هر یک از اصوات را به میزان خاصی تقویت می کند. وجود قابلیت ضدآب و اتصال مستقیم به گوشی همراه باعث می شود تا تجربه شنیداری مناسبی با سمعک بلتون برای کاربر ایجاد شود.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • Mani

    سلام من افت شنوایی توی سه فرکانس بالا توی هر دو گوش دارم، نمودار ادیوگرام من توی سه فرکانس بالا بترتیب روی ۳۵، ۳۰ و ۵۰ هستش. میخواستم بدونم این سمعک برای من مناسبه؟ چون مخفی بودن برای من خیلی مهمه، اگه امکان تنظیم داشته باشه

    مدیر سایت

    سلام وقت بخیر دوست عزیز. با توجه به اطلاعاتی که گفتید شما در فرکانس های پایین شنوایی نرمال دارید و این باعث میشه گزینه مناشبی برای سمعک نامرئی نباشید چرا که باعث پیچش شدید صدا در  گوش میشه. انتخاب مناسب برای شما مدل های پشت گوشی ظریف و کوچک رسیور داخل مجرا است. برای دریافت مشاوره و دریافت عکس از مراجعین حس دوم به ما پیام بدین

  • مهدی سالاریان

    خسته نباشی.پدر من نوار گوش گرفته حدود 70 درصد گوشاش ضعیفه.سمعک نمیزنه اصلا گفتم این مدل های نامرئی برای جواب میده؟

    مدیر سایت

    با سلام دوست عزیز. درصد افت شنوایی پدر برای این مدلها بالا هست و جوابگو نیست. همینطور باید مجرای گوش پدر از لحاظ کلاپس یا افتادگی هم بررسی بشه. بهترین پیشنهاد برای عزیزان سالمند سمعک های پشت گوشی هست. لطفا نوار گوششون رو برای ما ارسال کنید تا دقیق تر نظر داده بشه.

  • وحید نجف زاده

    سلام وقت بخیر.من چند ساله از سمعک CIC اتیکن استفاده میکنم. سوالی که دارم اینه که مدل های نامرئی شما از چه باطری استفاده میکنن و چقدر از سمعک خودم کوچک تر میشن؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز جراحان. سمعک های نامرئی IIC از باطری شماره 10 استفاده میکنند و از لحاظ عددی حدودا 20 تا 30 درصد از مدل خودتون کوچک تر و ظریف تر هستند. دید کاملا نامرئی سمعک به طور مستقیم به وضعیت مجرای گوش شما و مهارت و دقت ساخت سمعک در لابراتوار بستگی داره که متخصصین جراحان از این مورد اطمینان حاصل می کنند.

  • سحر

    افت شنوایی من در حد 50 درصده تو دو تا گوشام.این مدلای نامرئی برای من جواب میده؟

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. از لحاظ افت شنوایی اگر برای هر دو گوش استفاده بشه جوابگو هست. اما لازمه از گوشتون قالب گیری بشه تا مشخص بشه حجم لازم برای ساخت سمعک نامرئی وجود داره یا خیر. لطفا ادیومتری خودتون رو برای ما بفرستید تا مشاوره لازم رو دریافت کنید.

  • Mahdi

    درود بیکران من چندساله دچار عفونت گوش مزمن شدم و شنواییم کاملا تحت تاثیر قرار گرفته. ایا سمعک نامرئی برای من گزینه مناسبی هست؟ خودتون چی پیشنهاد میدین؟؟؟ شدیدا مرسی ❤️❤️

    مدیر سایت

    سلام. با توجه به اینکه گوش شما عفونت و ترشح داره سمعکهای داخل گوشی نامرئی اصلا مناسب نیست. چون قطعات این سمعکها داخل گوش قرار میگیره و بعد از ورود ترشح به داخل سمعک قطعاتش دائما خراب میشه. بهترین مدل برای شما سمعکهای پشت گوشی استاندارد هستن که با قالب اختصاصی سخت (شیشه ای) براتون تجویز بشه. تنظیم سمعکتون هم نکته هایی داره تا بتونین اصوات رو طبیعی بشنوین. با همکاران ما تماس بگیرین راهنماییتون میکنن.

    مدیر سایت

    سلام. با توجه به اینکه گوش شما عفونت و ترشح داره سمعکهای داخل گوشی نامرئی اصلا مناسب نیست. چون قطعات این سمعکها داخل گوش قرار میگیره و بعد از ورود ترشح به داخل سمعک قطعاتش دائما خراب میشه. بهترین مدل برای شما سمعکهای پشت گوشی استاندارد هستن که با قالب اختصاصی سخت (شیشه ای) براتون تجویز بشه. تنظیم سمعکتون هم نکته هایی داره تا بتونین اصوات رو طبیعی بشنوین. با همکاران ما تماس بگیرین راهنماییتون میکنن.

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس