انواع سمعک هوشمند | قیمت سمعک هوشمند 2023

سمعک هوشمند، تکنولوژی ها و قیمت

سمعک هوشمند به نوعی از وسایل کمک شنوایی گفته می شود که قدرت تشخیص اصوات محیط و تغییر اتوماتیک تنظیمات صدا را داشته باشد. امروزه واژه هوشمند برای اکثر محصولات دنیای تکنولوژی به کار گرفته می شود و سمعک که باید از پیشرفته ترین فناوری ها برای شبیه سازی سیستم شنوایی استفاده کند از این قاعده مستثنا نیست. سمعک هوشمند در واقع با کمک فناوری های موجود باید بتواند بخشی از وظایف خود را به صورت اتوماتیک و بدون اینکه کاربر متوجه باشد ایفا کند. در این مطلب قصد داریم بیشتر با سمعک هوشمند و انواع آن آشنا شویم، با ما همراه باشید.

سمعک هوشمند چیست؟

سمعک هوشمند چیست؟

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

سمعک هوشمند چیست؟

سمعک هوشمند وسیله کمک شنوایی است که دارای قابلیت تنظیم اتوماتیک ویژگی های تقویتی خود باشد. در دنیای تکنولوژی واژه هوشمند به وسیله ای اطلاق می شود که توانایی دریافت اطلاعات از محیط پیرامون و تغییر اتوماتیک عملکرد بر اساس این ورودی ها را داشته باشد. در دنیای شنوایی، هوشمند بودن نقش مهمی را ایفا می کند. چرا که سیستم شنوایی طبیعی ما عملکردی کاملا غیر خطی دارد و شبیه سازی این سیستم پیچیده با تقویت کننده های ساده غیر ممکن است. محصولات هوشمند نوعی سمعک دیجیتال است که می تواند میزان قدرت و الگوهای تقویتی خود را بر اساس اصوات رسیده از محیط تغییر دهد. در اینجا از میلیون ها الگوریتم پیچیده صحبت می کنیم که سعی در هر چه بهتر شنیدن کاربر و افزایش قدرت درک وی دارند.

چه تکنولوژی هایی سمعک هوشمند را می سازد؟

انواع سمعک هوشمند بالاترین سطح تکنولوژی و فناوری را نسبت به سایر مدل ها دارد. یعنی می تواند صداهای اضافه محیط که مانع از شنیدن حداکثری می شود را کمرنگ کرده و در عوض تقویت بیشتری را به سیگنال های گفتاری اختصاص دهد. سیستم هوشمند می تواند طیف های فرکانسی گفتار و نویز را از هم تشخیص داده و تفکیک کند. یعنی در مرحله اول صدای مزاحم را شناسایی و در مرحله دوم آن را از سیگنال گفتاری اصلی جدا کند.

سمعک هوشمند قابلیت شنوایی دو گوشی را فراهم می کند

یکی از تغییرات کاربردی سمعک هوشمند در سال های اخیر، تکنولوژی شنوایی دو گوشی می باشد. تکنولوژی هوشمند به وسیله ميکروفون  با قابلیت جهت داری، صدا را از همه جهات دریافت مي کند. سمعک دو گوشی هوشمند پس از دریافت صدا بوسیله یک سیستم ارتباطی، اطلاعات هر دو سمترا  با هم به اشتراک می گذارد. همچنین با کمک سیستم وايرلس پیشرفته در این مدل ها، گفتار و نویز به صورت پیشرفته و سریع از هم جدا شده و تقویت می شوند. به وسیله سیستم وايرلس ميکروفون های دو سمعک به بهترین نحو صدا و گفتار را از تمام جهات به گوش کاربر می رسانند. برای مثال در صورتی که در سمت گوش چپ صدای گفتار بیشتر باشد و در سمت گوش راست صدای نویز و اضافه دریافت شود، سمعک سمت راست به صورت اتوماتیک صدای گفتار را از طرف مقابل دریافت کرده و بدین صورت گفتار در هر دو گوش کاربر با نهایت کیفیت شنیده می شود.

سمعک هوشمند و شنوایی دوگوشی

تقویت اختصاصی توسط سمعک های هوشمند

تکنولوژی پیشرفته سمعک هوشمند را قادر می سازد تا اصوات ورودی را به صداهای مفید و غیر مفید تقسیم کند تا تنها صدای گفتاری مد نظر کاربر بدون نویز مزاحم شنیده شود. این تقویت برای شدت های مختلف نیز متفاوت است و سمعک می تواند شدت اصوات ورودی را نیز شناسایی کند. یعنی تقویت بیشتر برای اصوات ضعیف و تقویت کمتر برای اصوات بلند و آزار دهنده صورت می گیرد.

تغییر برنامه خودکار در سمعک هوشمند

سمعک هوشمند به چند برنامه شنیداری برای محیط های مختلف مجهز است. دستگاه در صورت تغییر محیط کاربر طیف های فرکانسی محیط جدید را شناسایی کرده و برنامه مناسب با آن را بارگذاری می کند. بدون اینکه کاربر متوجه باشد در هر محیط بهترین الگوی تقویتی را دریافت خواهد کرد. این برنامه ها از قبل توسط ادیولوژیست تنظیم و ویژگی های آن تعیین می شود.

سمعک هوشمند وایرلس

سمعک هوشمند وايرلس

از مهم ترین ویژگی های یک سمعک هوشمند وجود سیستم وایرلس است. این ویژگی محصولات هوشمند را قادر می سازد تا با منابع صوتی مثل تلویزیون، موبایل، آیپد و .. اتصال برقرار کند. می توان روی موبایل های هوشمند اپلیکیشن های مخصوص را نیز نصب کرد تا کنترل بیشتری توسط کاربر روی ویژگی های آکوستیکی و تنظیمی اعمال شود. سمعک هوشمند با کمک قابلیت وایرلس می تواند کنترل دقیق قدرت شنوایی را به کاربر واگذار کند.

سمعک هوشمند وایرلس

سمعک هوشمند و ریموت کنترل

سیستم وایرلس سمعک هوشمند باعث اتصال آن به ابزار جانبی مثل ریموت کنترل می شود. کاربر به وسیله ریموت می تواند مقدار تقویت، برنامه های شنیداری و زیر و بمی صدا را کنترل کند.

کاربرد رابط موبایل در سمعک هوشمند

سمعک هوشمند وایرلس بوسیله دستگاه رابط یا streamer  به انواع تلفن همراه از جمله اندرويد و آیفون(در سمعک هایی که قابلیت اتصال مستقیم ندارند) متصل می شود. در نتیجه امکان مکالمات تلفنی و شنیدن موزیک و ... از طریق قابلیت وایرلس و بدون تداخلات محیطی فراهم می شود. این اکسسوری برای کاربرانی که درک صدای مکالمه تلفنی برایشان دشوار خواهد بود بسیار کاربردی است.

چرا باید سمعک هوشمند خریداری کرد؟

سمعک هوشمند با اپليکيشن موبایل ارتباط دارد

همانگونه که ذکر شد سمعک هوشمند توسط برنامه های نصب شده روی موبایل قابل کنترل است. از جمله مزایایی که در اپلیکیشن های موبایل برای سمعک در دسترس است می توان به قابلیت افزایش و کاهش حجم صدا، تغییرات برنامه شنیداری و کنترل بم یا زیر بودن اصوات رسیده اشاره کرد.

سمعک هوشمند قابل اتصال به اپلیکیشن گوشی است

کاربردGPS  در محصولات هوشمند

از ویژگی های شگفت انگیزی که به سمعک ها اضافه شده و پتانسیل فراوانی دارد می توان به سیستم مکان یابی اشاره کرد که فعلا در مدل های بالا و هوشمند موجود است. با کمک این تکنولوژی سمعک روی نقشه قابل شناسایی است. همینطور محیط هایی که کاربر بیشتر وقت خود را در آنجا می گذارد شناسایی و توسط سمعک هوشمند برای انتخاب بهترین برنامه شنیداری استفاده می شود. محصولات هوشمند قابلیت یادگیری دارند و می توانند به مرور اولویت های شنیداری کاربر را شناسایی و برای رسیدن به بهترین تجربه شنیداری از آن استفاده کنند. مثلا حجم صدای مورد علاقه و برنامه مورد نظر به صورت اتوماتیک توسط تکنولوژی هوشمند انتخاب می شوند.

سمعک هوشمند از راه دور تنظیم می شود

قابلیت تنظیم از راه دور توسط چند تولید کننده معرفی و در محصولات جدید مورد استفاده قرار گرفته است. تنظیم از راه دور سمعک هوشمند از طریق اینترنت و برنامه مخصوص صورت گرفته و کاربر با بیان مشکل خود در برنامه می تواند تنظیمات مخصوص از راه دور توسط ادیولوژیست خود دریافت کند. البته این قابلیت تا کنون در ایران فعال نشده است.

سمعک هوشمند و تنظیم از راه دور

جدیدترین تکنولوژی ها در سمعک های هوشمند

سمعک های هوشمند با توجه به نام خود باید از جدیدترین فناوری ها و پیشرفته ترین تکنولوژی ها برای راحتی هر چه بیشتر کاربر بهره بگیرند. دنیای فناوری شنوایی با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و هر ساله انواع و اقسام فناوری ها و آپشن های جدید توسط کمپانی های مختلف به بازار معرفی می شود. هدف نهایی جدیدترین تکنولوژی ها در دنیای سمعک و شنوایی ایجاد درک گفتار غنی، صدای شفاف، دریافت صوتی کامل و تجربه شنوایی طبیعی است. از جمله جدیدترین تکنولوژی ها در سمعک هوشمند می توان موارد زیر را نام برد.

  • OVP یا پردازش صدای کاربر توسط زیمنس که صدای خود کاربر را به طور کامل و مستقل از سایر اصوات اسکن و پردازش کرده و در نهایت به بهبود قابلیت درک گفتار اطرافیان کمک می کند.
  • تشکیل شعاعی دو گوشی یا Binaural beam-forming توسط زیمنس (سیگنیا) که قابلیت درک واضح گفتار و تجربه شنیدن طبیعی تر را فراهم می کند.
  • TeleCare   یا قابلیت تنظیم سمعک از راه دور توسط زیمنس که در اکثر کمپانی ها وجود دارد
  • سنسورهای حرکت صوتی (آکوستیک – موشن) توسط زیمنس که می تواند زمان حرکت و تحرک کاربر را تشخیص دهد تا بهتر بتواند در حین حرکت صحبت کردن دوست خود را بشنود
  • Speech Rescue توسط اتیکن که اصوات تقویت شده در سمعک را به فرکانس هایی با آستانه بهتر و توانایی درک گفتار بالاتر منتقل می کند.
  •   Speech Guard یا گارد صوتی از اتیکن که به طور مداوم سطح شدت سیگنال های گفتاری را کنترل و به دنبال تغییرات سیگنال های گفتاری اصوات محیط می گردد
  • اتصال بی سیم TwinLink توسط کمپانی اتیکن که ارتباط دو گوشی سمعک ها را تسهیل کرده و پردازش صدا را حین دریافت صوت از لوازم جانبی 2.4 گیگاهرتز متعادل می کند
  • قابلیت اتصال مستقیم به موبایل اندروید که توسط فوناک برای اولین بار عرضه شد
  • قابلیت ضدآب سمعک که توسط ریساند برای اولین بار معرفی شد

چه کسانی از سمعک هوشمند بهره خواهند برد؟

با سمعک هوشمند و طرز کار آن آشنا شدید. هدف از طراحی و استفاده از این فناوری در محصولات هوشمند، شبیه سازی سیستم طبیعی شنوایی انسان تا حد ممکن و کاهش مشکلات ناشی از کم شنوایی است. در سیستم هوشمند از سطوح مختلف تکنولوژی استفاده می شود که انتخاب آنها بستگی به میزان کم شنوایی و مهمتر از همه کاربر و اولویت های شنوایی وی دارد. به طور ویژه در کودکان به دلیل حساسیت بالا و لزوم زبان آموزی نیاز به استفاده بیشتری از تکنولوژی هوشمند است و همینطور در افرادی که ضرر زیادی را از کم شنوایی متحمل شده و در پی جبران آن هستند. تکنولوژی هوشمند یعنی یک قدم نزدیک تر به شنوایی طبیعی تر. به یاد داشته باشید که سیستم شنوایی انسان با عملکرد غیرخطی و تراکمی خود کار را برای تولید کنندگان سمعک بسیار دشوار کرده است و این حجم از فناوری و تکنولوژی و الگوریتم های پردازشی پیچیده تنها با هدف افزایش سطح رفاه و استقلال کاربر در مدل های هوشمند به کار گرفته می شود.

سمعک هوشمند برای کودکان

مزایای سمعک هوشمند برای اطفال و کودکان بسیار زیاد است. اطفال برای درست شنیدن نیاز به کوچک ترین محرک های صوتی در محیط داشته و برای گسترده کردن گنجینه واژگان خود و همینطور یادگیری حداکثری گفتار و زبان باید بتوانند گفتار را با بالاترین کیفیت و شفافیت بشنوند. سمعک هوشمند با الگوریتم دریافت صوتی پیشرفته می تواند اصوات گفتاری را از نویز محیط جدا کرده و به کودک برساند. همینطور با قابلیت اتصال به سیستم اف ام و همینطور ورودی مستقیم صوتی می تواند در محیط های چالشی مانند کلاس درس به کمک کودک بیاید. سمعک هوشمند برای کودکان و اطفال باعث افزایش توانایی تعامل و ارتباط با والدین و مربی و دوستان شده و به رشد گفتار و زبان کمک شایانی می کند. سمعک هوشمند با قابلیت های تنظیمی پیشرفته می تواند امکانات زیادی را در اختیار ادیولوژیست که وظیفه تنظیم سمعک را بر عهده دارد، گذاشته و به این ترتیب دست شنوایی شناس برای اعمال تغییرات مورد نیاز کاملا باز است و با محدودیت مواجه نیست. برای تنظیم درست سمعک علاوه بر علم و مهارت باید سمعک هوشمند حداقل های مورد نیاز را برای متخصص شنوایی کودکان داشته باشد.

فایده سمعک هوشمند برای اطفال

سمعک هوشمند برای سالمندان

سمعک هوشمند برای سالمندان عزیز نیز بسیار کمک کننده است و می تواند تفاوت های زیادی در تجربه شنوایی این افراد به همراه داشته باشد. سالمندان عزیز به دلیل کهولت سن و پیر گوشی بخشی از توانایی های پردازشی مغز را ممکن است از دست بدهند که به آن اختلال پردازش مرکزی گفته می شود. در این حالت سمعک هوشمند می تواند با افزایش نسبت سیگنال به نویز و فراهم آوردن صدای شفاف و واضح بیشترین کمک را برای قدرت پردازشی سالمندان به دنبال داشته باشد. تکنولوژی های پردازشی سمعک هوشمند می تواند برای سالمندان امکان درک گفتار بالا در نویز و در جمع های مختلف ایجاد کند که همین امر موجب افزایش روحیه و در نتیجه تعامل بیشتر برای عزیز سالمند می شود. از دیگر مواردی که می تواند شنوایی مناسبی برای سالمندان ایجاد کند، شنوایی دو گوشی است. در این شرایط با استفاده از دو سمعک هوشمند، اطلاعات صوتی بین دو گوش به اشتراک گذاشته شده و بالاترین نسبت سیگنال به نویز برای فرد فراهم می شود. از دیگر مزیت های سمعک هوشمند برای سالمندان اتصال وایرلس و بلوتوثی به منابع صوتی مانند تلویزیون است. این عزیزان در این سن از تلویزیون بیشتر استفاده می کنند و شنیدن بدون تداخل و واضح صدای تلویزیون می تواند برای آن ها بسیار لذت بخش و مفید باشد.

فایده سمعک هوشمند برای سالمندان

بهترین سمعک هوشمند

انتخاب بهترین سمعک هوشمند بازار کار مشکلی است. جدیدترین سمعک های هوشمند هر کمپانی از آخرین تکنولوژی های دنیای شنوایی استفاده می کنند و سعی دارند تا شنوایی نرمال و طبیعی را تا حد ممکن شبیه سازی کنند.  اما این مورد به تنهایی نمی تواند بهترین سمعک هوشمند را مشخص کند. برای انتخاب بهتر لازم است به فاکتورهای کلی مانند رضایت کاربران، راحتی استفاده، پشتیبانی و خدمات و کاربردی بودن فناوری های هوشمند سمعک توجه کرد. بهترین سمعک هوشمند باید بتواند در شرایط سخت شنیداری و محیط های پر چالش بهترین انتخاب را از بین ویژگی های اتوماتیک داشته و بتواند تنظیمات سمعک را به درستی به نفع حداکثر درک گفتار و دریافت صوتی تغییر دهد. با توجه به نظرات متخصصین ادیولوژی در سال 2021 مشخص شده است که بهترین سمعک های هوشمند بازار مدل های ریساند One، ویدکس MOMENT، اتیکن OPN S و اتیکن More، سیگنیا Styletto و فوناک Marvel هستند. این مدل ها جدیدترین محصولات هر کمپانی مطرح دنیای شنوایی است و ممکن است بعد ها با عرضه تکنولوژی های جدیدتر این مدل ها دیگر آنچنان پیشرفته نباشند. 

بهترین سمعک های هوشمند

ارزان ترین سمعک هوشمند

ارزان ترین سمعک های هوشمند تولیدات دیجیتال هوشمند هستند که از الگوریتم های پردازشی هوشمند برخوردار هستند اما از ویژگی های پرمیوم مانند اتصال صوتی مستقیم، دریافت صوتی، میکروفن های جهت دار تطابقی و.. برخوردار نیستند. سمعک های ارزان هوشمند در هر برند شامل تولیدات اقتصادی و رده میانی رو به بالا است. از جمله سمعک های ارزان هوشمند می توان به سمعک Enya ریساند، اتیکن Siya و زیمنس رده 2 و 3 PX اشاره کرد. برخی از ارزان ترین سمعک های هوشمند بازار در زمان عرضه خود از ویژگی های بسیار پیشرفته برخوردار بوده اند اما در مقایسه با تکنولوژی های حال حاضر می توان آن ها را رده میانی رو به بالا در نظر گرفت. قیمت ارزان ترین سمعک هوشمند بین 4 تا 6 میلیون تومان در برندهای مختلف متفاوت است.

قیمت سمعک هوشمند

واضح است که محصولات هوشمند نسبت به سایر مدل ها بالاترین میزان فناوری را دارند و کمپانی ها آخرین یافته هایشان را در این مدل ها به کار می برند. سمعک های این سطح انواع مختلف و قیمت های متنوعی دارند. به طور میانگین قیمت سمعک هوشمند از 4 تا 15 میلیون تومان متغیر است و این هزینه جدا از دستگاه های جانبی مانند ریموت و تی وی استریمر است. هزینه سمعک هوشمند بر اساس برند سازنده و آخرین فناوری های پردازشی تغییر کرده و همینطور وضعیت اقتصادی و قیمت ارز نیز در تعیین قیمت نهایی تولیدات هوشمند جدید بسیار موثر است.

سمعک هوشمند زیمنس یا سیگنیا

سمعک های هوشمند زیمنس با داشتن میکروفون های جهت دار ویژه مشکل جهت یابی را تا حد بسیار زیادی برای کاربران رفع کرده اند. سمعک زیمنس هوشمند با قابلیت تفکیک سیگنال از نویز در مکان های شلوغ، کیفیت بهتر صدا را برای کاربران به ارمغان می آورند. در حال حاضر شرکت زیمنس آلمان اکثر محصولات کمک شنوایی خود را با تکنولوژي هوشمند طراحی می کند. آخرین نسل از وسایل کمک شنوایی زیمنس (سیگنیا) در سال 2018 با نام NX و در سال 2019 با نام سری X به بازار عرضه شده است. در اکثر محصولات این نسل آخرین فن آوری هوش مصنوعی به کار رفته و پردازش اصوات با سرعت و دقت بسیار بالایی انجام می شود. سمعک هوشمند سیگنیا سری X در سه رده تکنولوژی 3، 5 و 7 قابل خریداری است که هر کدام قیمت متفاوتی دارند.

سمعک هوشمند سیگنیا و قیمت آن

سمعک هوشمند ویدکس

سمعک های هوشمند ویدکس در مقایسه با محصولات پایه این برند، کانال و باند های پردازشی بیشتری دارند. این کانال ها و باند های فرکانسی وضوح صدا را به طور قابل توجهی افزایش داده و برای افرادی که الگوی افت شنوایی منحنی دارند ضروری به نظر می رسند.

مدل MOMENT جدیدترین مدل هوشمند سمعک ویدکس دانمارک است که در سال 2020 عرضه شده و از تکنولوژي پیشرفته تنظیم خودکار(اتوماتیک) پیروی می کند. سمعک های هوشمندMOMENT با بهره گیری از سیستم آنالیز صدا، عملکرد خود را با محیط های مختلف شنیداری تطبیق داده تا کاربر بهترین درک گفتار را تجربه کند. استفاده از قابلیت PureSound در این مدل از محصولات ویدکس طبق گفته خود تولید کننده باعث ارائه خالص ترین و شفاف ترین سطح از ورودی صوتی به کاربر می شود.

جدیدترین سمعک هوشمند ویدکس

سمعک هوشمند اتیکن

سمعک اتیکن سابقه بلندی در ارائه محصولات هوشمند دارد و فناوری های جدید زیادی برای اولین بار توسط این برند با ارزش ارائه شده است. برای مثال تکنولوژی BrainHearing در مدل های هوشمند اتیکن به گفته تولید کننده باعث خستگی و فرسودگی شنوایی کمتر کاربر از طریق افزایش نسبت سیگنال به نویز و قابلیت پردازش و درک گفتار می گردد. از جدیدترین سمعک های هوشمند اتیکن می توان مدل پشت گوشی Xceed ، مدل Opn S در سال 2019 و مدل Ruby در سال 2020 را نام برد.

سمعک هوشمند وایرلس اتیکن و قیمت

سمعک هوشمند فوناک

شرکت سمعک فوناک از قدیمی ترین شرکت های تولید کننده سمعک هوشمند در جهان است. کارخانه ی تولیدی فوناک در سوییس به ارائه ی سمعک های با کیفیت بالا و فناوری روز شهرت دارد.

نسل جدید سمعک های هوشمند Audéo Paradise نام دارد که پیشرفته ترین سمعک فوناک معرفی شده است. استفاده از قابلیت وایرلس برای شنوایی هوشمند و همچنین قابل شارژ بودن این مدل را به رقیبی جدی برای سایر برندها بدل کرده است. مدل  Audéo Paradise بالاترین درجه ی راحتی شنیداری را در تمام محیط ها ارائه می دهد. سمعک هوشمند فوناک بدون کوچک ترین خطایی، صداهای محیط را محاسبه کرده تا درک گفتار عالی چه در منزل و چه در خارج از منزل و حتی در محیط هایی با سر و صدای زیاد برای کاربر ایجاد شود.

جدیدترین سمعک هوشمند فوناک

سمعک هوشمند استارکی

سمعک های هوشمند برند استارکی از مکانیزم شنوایی گوش انسان الگو برداری کرده و سعی دارد تا عملکرد های گوش انسان را در قالب تکنولوژی، شبیه سازی و در سمعک به کار ببرد.

سمعک هوشمند جدید استارکی به نام Livio Edge AI از سوی مجله تایم جزو 100 فناوری برتر سال لقب گرفته است. این سمعک هوشمند استارکی از قابلیت بررسی ضربان قلب و اتصال به دستیار صوتی Alexa بهره می برد. این مدل سمعک اصوات گفتاری را با درصد خاصی از تقویت بیشتر همراه می کند تا افراد کم شنوا در دوران کرونا بتوانند از پشت ماسک هم صحبت های طرف مقابل را به خوبی بشنوند. محصولات هوشمند استارکی، با تشخیص سیگنال های گفتاری روی آن تمرکز کرده و آن را تقویت می کند. بعلاوه سر و صدای مزاحم و اضافی محیطی را که شنیدن اصوات گفتاری را مختل می کند، کنترل و یا حتی حذف می کند.

سمعک هوشمند ریساند

سمعک های هوشمند ریساند با استفاده بهینه از قابلیت وایرلس تجربه شنیداری حداکثر را برای کاربران ایجاد می کنند. کمپانی ریساند از پیشگامان طراحی و تولید جدیدترین سمعک های هوشمند در دنیای امروز است که حس شنوایی افراد کم شنوا را تا حد زیادی بهبود می بخشد. امروزه با بهره گیری از تکنولوژی مدرن و فناوری روز دنیا گامی بزرگ در زمینه ی عرضه ی سمعک های هوشمند و وایرلس برداشته است. سری سمعک های هوشمند جدید ریساند با نام LiNX Quattro و ENZO Q در سال 2019 و مدل ReSound ONETM  در سال 2020 به بازار عرضه شده است.

از مزایای مدلهای هوشمند سمعک ریساند می توان به قدرت تطبیق اتوماتیک آن اشاره داشت. این سمعک با توجه به تغییر ولوم و تنظیمات برنامه ها توسط کاربر و ثبت موقعیت های شنوایی مختلف در حافظه، در محیط های شنیداری مشابه تنظیمات مناسب را به صورت خودکار اعمال می کند.

سمعک هوشمند وایرلس ریساند

آدرس: میدان ونک، ابتدای حقانی، نرسیده به چهارراه جهان کودک، ساختمان پزشکان 38، طبقه اول واحد 104 مرکز شنوایی حس دوم

نوبت دهی حضوری و آنلاین:

02188871085       02188871589

09354353539      09129358402

نظر یا سوال داری؟ اینجا کلیک کن و برو پایین همین صفحه سوالتو بپرس

سمعک هوشمند یونیترون

از قابلیت های برتر سمعک یونیترون هوشمند می توان اتصال بی سیم به تلفن های هوشمند اندروید با مصرف بهینه باتری اشاره کرد. شرکت یونیترون کانادا یکی از کمپانی هایی است که در زمینه طراحی دستگاه های ارزیابی شنوایی و همچنین وسایل کمک شنوایی سابقه ای طولانی دارد. یونیترون در زمینه ساخت انواع سمعک های دیجیتال هوشمند و وایرلس عملکرد قابل قبولی داشته است. کاربر با استفاده از برنامه ویژه سمعک که روی گوشی هوشمند قابل نصب است می تواند بدون نگرانی ولوم صدا و همچنین برنامه دستگاه را تغییر دهد. علاوه بر این سمعک های هوشمند یونیترون کانادا می توانند با تکنولوژي بلوتوثی به دستگاه های الکترونیکی دیگر مثل تلویزیون و یا زنگ های هشدار متصل شوند.

سمعک هوشمند بلتون

هنگامی که کاربر از سمعک های هوشمند بلتون به شکل دوگوشی استفاده می کند، پردازش اصوات بر اساس ترکیبی از اطلاعات دو گوش انجام می شود. پردازش دو گوشی به این معناست که ورودی های حسی دو گوش با هم به اشتراک گذاشته می شود و این همان عملکردی است که در شنوایی طبیعی وجود دارد. در واقع سازندگان سمعک بلتون تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا شنوایی نرمال را برای کاربران شبیه سازی کنند و تا حد زیادی نیز در این کار موفق بوده اند.

سمعک هوشمند پشت گوشی

قدرت، دقت و تکنولوژی حاصل سمعک هوشمند پشت گوشی است. سمعک های هوشمند در مدل های رایج عرضه شده و برای طیف های مختلف کم شنوایی قابل استفاده است. سمعک پشت گوشی به دلیل قدرت بالا و استحکام طولانی انتخابی ایده آل برای اکثر کم شنوایی ها است. سمعک های پشت گوشی هوشمند به دلیل فضای فیزیکی مناسب خود می توانند از اکثر تکنولوژی های روز برای بهبود قدرت شنیداری کاربر استفاده کند. مدل های پشت گوشی هوشمند با قرار گیری در پشت لاله ی گوش فرد کم شنوا به بهبود کم شنوایی او کمک شایانی می کند. سمعک پشت گوشی هوشمند از پیشرفته ترین ترین مدل های موجود است و بخش زیادی از تولیدات کمپانی های مختلف را به خود اختصاص می دهد. این محصولات  برای کودکان کم شنوا و کسانی که نمی توانند از سمعک های داخل گوشی و نامرئی استفاده کنند، مناسب و ایده آل است.

سمعک هوشمند پشت گوشی

سمعک هوشمند داخل گوشی

سمعک داخل گوشی هوشمند با استفاده از ویژگی های نوین و برنامه های قابل تنظیم خود، انتقال مستقیم صدا و همچنین کنترل مستقیم سمعک از طریق گوشی های همراه را امکان پذیر می کند. با پیشرفت های اساسی در تکنولوژی صدا، وسایل کمک شنیداری داخل گوشی هوشمند تجربه شنوایی  با وضوح بالا را برای کاربر ایجاد می کند. برای مثال هر زمان که شما برنامه متفاوتی را در محیط های مختلف انتخاب کنید، سمعک هوشمند ویژگی های محیط را یاد گرفته و با استفاده از این اطلاعات شرایط شنیداری بهتری را برای شما فراهم می کند. از دیگر ویژگی های مهم سمعک هوشمند داخل گوشی می توان به ارتباط دو گوشی با کیفیت بالا، قابلیت ارتباط با وسایل جانبی شنیداری، برنامه ویژه در آیفون و اندروید، تطابق عالی با محیط و شرایط متغییر شنیداری اشاره کرد.

سمعک هوشمند نامرئی

سمعک هوشمند نامرئی

شما متوجه مشکل شنوایی خود شده اید اما نمی خواهید کسی از سمعک شما باخبر شود. در این شرایط سمعک هوشمند نامرئی برای شما انتخاب مناسبی خواهد بود. در واقع یکی از اصلی ترین تغییرات و پیشرفت های حاصل از تکنولوژی هوشمند در سمعک نامرئی قابل مشاهده است. سمعک نامرئی به بدلیل فضای اندک و نبود فضای کافی برای تعبیه دکمه های کنترلی نیاز بیشتری به قابلیت تنظیم اتوماتیک و اتصال بلوتوثی دارد. این نوع وسایل کمک شنیداری با برخورداری از تکنولوژی پیشرفته هوشمند، به منظور تبادل اطلاعات میکروفون ها برای پردازش دو گوشی بین سمعک ها، جهت یابی دوگوشی، سیستم دوگوشی و محافظ باد ساخته شده اند تا علاوه بر داشتن ظاهری بسیار کوچک و نامرئی، صدایی کاملا شفاف را برای شما به ارمغان بیاورند.


این مقاله را به اشتراک بگذارید

درخواست مشاوره

email

نظرات

فیلدهای ضروری با علامت

  • شیوا

    سلام مضرات سمعک هوشمند چیه؟ امواج وایرلس و بلوتوث برای مغزی که تومور غیرفعال داره مضر نیست ؟ ایا باعث فعال شدن تومور میشه ؟ لطفا دلسوزانه و با تحقیق پاسخ بدین مسئله سلامت سالمند مطرحه ممنون

    مدیر سایت

    سلام دوست عزیز. دقت داشته باشید که ما در حال حاضر در دنیایی پر از این امواج زندگی میکنیم و اگر تاثیری داشته باشند به طور خودکار روی مغز ما اثر میگذارن. برای اینکه خیال راحت تری در زمینه سلامت پدر داشته باشید میتونید نگرانیتون رو با ادیولوژیست خودتون مطرح کنید تا کلیه ویژگی های وایرلس سمعک رو خاموش کنند

  • بلال

    من برای پدرم سمعک هوشمند اتیکن گرفتم که به تلویزیون وصل میشه. راضیه ازش و همه برنامه هاشو نگاه میکنه. الان صداش خیلی کم شده و اصلا تلویزیون رو نمیفهمه. چیکار باید کرد؟

    مدیر سایت

    با سلام. احتمالش هست که سمعک به تنظیم مجدد نیاز داشته باشه و یا اتصالش با تلویزیون قطع شده و صدا رو از طریق میکروفن سمعک دریافت میکنن پدر. بهتره ایشون رو به کلینیک بیارین یا اگر مشکلی هست تیم ویزیت در منزل ما برای بررسی مشکل مراجعه کنند.

  • سیاوش

    سلام خسته نباشید.قیمت سمعک هوشمند زیمنس جدیدترین مدلش چنده الان؟

    مدیر سایت

    با سلام دوست عزیز. قیمت سمعک های هوشمند جدید زیمنس بین 6 تا 16 میلیون تومان هست تقریبا. لطفا نوار گوش خودتون رو برای ما بفرستید یا با شماره های متخصصین شنوایی جراحان تماس بگیرید.

  • رهی باستانی

    سلام عرض شد. برای بنده یک جفت سمعک هوشمند ویدکس از هلند آورده پسرم. مدلش ایووک. الان صدا مقداری کم شده. برای تنظیمش باید چه کنم؟

    مدیر سایت

    سلام. برای تنظیم سمعک evoke ویدکس که جزو مدل های هوشمند محسوب میشه باید حتما به ادیولوژیست یا متخصص سمعک در مراکز معتبر مراجعه کنید. تنظیم سمعک های هوشمند نیاز به علم و مهارت خاصی داره. می تونید با جراحان تماس بگیرید و وقت تنظیم بگیرید.

  • shad

    سلام و خسته نباشید.من یک جفت سمعک هوشمند زیمنس دارم که مدلش ACE است. این سمعک ها اول با موبایل من وصل بودن و صدا رو کنترل میکردم ولی الان کار نمیکنه. خراب شده سمعک آیا؟

    مدیر سایت

    سلام به شما همراه عزیز جراحان. مشکلی که ذکر کردید مربوط به خرابی سمعک نیست و تنها کافیه setup و اتصال مجدد انجام بشه.

  • اردلان

    سلام. یه مادر من یه سمعک پیشنهاد دادن قیمتش 4.5. این سمعک هوشمنده؟

    مدیر سایت

    با سلام به شما. باید مشخصات و برند سمعک رو کاملا ذکر کنید تا هوشمند بودن سمعک رو خدمتتون بگیم.

    مدیر سایت

    با سلام به شما. باید مشخصات و برند سمعک رو کاملا ذکر کنید تا هوشمند بودن سمعک رو خدمتتون بگیم.

کلینیک شنوایی و سمعک حس دوم
شماره تماس