مقالات براکیوپلاستی

جای بخیه بعد از لیفت بازو

مشاورین زیبایی جراحان نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

برای انجام لیفت بازو معمولاً روی بازو، دقیقاً محلی که مدنظر شما و پزشکتان است، برشی ایجاد می‌شود که بعد از انجام لیفت این قسمت بخیه می‌شود. گاهی این زخم بخیه کوچک بوده ولی گاهی می‌تواند از آرنج تا زیر بغل کشیده شود. طبیعتاً جای بخیه بعد از لیفت بازو یک شبه از بین نمی‌رود و این امر نیازمند زمان طولانی‌تری است. در این مقاله سعی داریم نکاتی برای بهبود جای بخیه و راه‌های درمان جای بخیه بعد از براکیوپلاستی را برای شما عزیزان شرح دهیم.

محل اسکار یا جای بخیه بعد از لیفت بازو

اسکار بعد از لیفت بازو یا براکیوپلاستی به گفته پزشکان طی زمانی حدود 6 تا 9 ماه کمرنگ می‌شوند و تا 2 سال تقریباً این روند محو شدن جای زخم لیفت بازو، ادامه پیدا می‌کند و در نهایت ممکن است تا همیشه یک خط بسیار نامشخصی روی پوست فرد باقی بماند.

جای بخیه در انواع جراحی بازو

نوع اسکار بعد از لیفت بازو در افراد مختلف یکسان نیست. جای زخم بعد از لیفت بازو از نظر طول و موقعیتی که قرار دارند از فردی به فرد دیگر متفاوتند. همچنین توانایی بدن بیمار برای بهبودی جای این زخم‌ها نیز در روند از بین رفتن این اسکارها مؤثر است. طی دو سال ممکن است برخی اسکارها به طور کلی روی پوست برخی از افراد به صورت ضخیم و تیره باقی بماند و در عده‌ای دیگر محو شوند و فقط تغییر رنگ پوست را بتوان مشاهده کرد.

گاهی جای زخم بسیار کوچک است که در جراحی‌های بازو که به مینی لیفت بازو معروفند، فقط در ناحیه زیر بغل برش‌هایی ایجاد می‌شود که با پایین نگه داشتن دست‌ها کاملاً پنهان خواهد بود.

اما در برخی جراحی‌ها که بازو پوست اضافی زیادی دارد، این برش از آرنج شروع می‌شود تا زیر بغل و از آن‌جا به قفسه سینه می‌رسد.  در این روش چربی‌های بیشتری برداشته می‌شود اما جای زخم‌ها بیشتر و قابل مشاهده است. طبیعتاً هر چه میزان چربی‌های بدن فرد در ناحیه بازو بیشتر باشد، زخم‌های ایجاد شده بر اثر برش‌ها بیشتر خواهد بود.

جای بخیه بعد از براکیوپلاستی بعد از یک سال چگونه به نظر می رسد؟

تصور این که جای بخیه بعد از براکیوپلاستی به طور کامل محو می‌شود کاملاً اشتباه است. در جراحی لیفت بازو، جای زخم به طور کامل ناپدید نمی‌شود و ممکن است از پوست اطراف آن روشن‌تر باشد. حتی بعد از گذشت یک سال در برخی افراد این جای زخم بعد از لیفت بازو به شکل ضخیم و پررنگ‌تر از پوست وی دیده می‌شود.

با این حال شما می‌توانید با در نظر گرفتن موارد زیر، روند بهبودی جای بخیه خود را پس از یک سال بررسی کنید:

رنگ و بافت: در ابتدا، جای زخم قرمز به نظر می‌رسد و ممکن است برجسته شود. با این حال، در طول یک سال، این زخم‌ها معمولاً کم رنگ‌تر و صاف‌تر می‌شوند.

قابل دیدن بودن: اگرچه جای زخم‌ها به مرور زمان روشن می‌شوند، اما به طور کامل ناپدید نمی‌شوند. با این حال، آنها ممکن است کم‌تر قابل توجه باشند و به طور طبیعی با رنگ پوست شما ترکیب شوند.

موقعیت قرارگرفتن بخیه: اسکار بعد از لیفت بازو معمولاً در امتداد داخل بازو قرار می‌گیرد و به طور بالقوه از زیر بغل تا بالای آرنج امتداد می‌یابد. موقعیت قرارگرفتن بخیه آن‌ها می‌تواند به موقعیت بازوهای شما بستگی داشته باشد.

نرمی: اسکار بعد از براکیوپلاستی به مرور زمان، نرم می‌شود، اما در چند ماه اول، بافت اسکار ممکن است کاملاً سفت باشد.

عوامل موثر در عدم بهبود جای بخیه بعد از لیفت بازو

همان‌طور که گفتیم همه افرادی که لیفت بازو انجام داده‌اند از یک روند بهبودی برخوردار نیستند. عدم بهبود جای بخیه بعد از لیفت بازو به عوامل متعددی بستگی دارد، از جمله:

  • طول و موقعیت قرار گرفتن زخم بخیه

  • نوع پوست بیمار

  • تخصص و مهارت پزشک

  • سابقه اسکارهای کلوئیدی، یعنی زخم‌ها بعد از مدتی تبدیل به یک کلوئید می‌شوند.

  • سابقه اسکارهای هایپرتروفیک، منظور کسانی هستند بدن آن‌ها نسبت به بهبود زخم پاسخی غیرعادی می‌دهد و موجب رشد بافت همبند اضافی در محل زخم می‌شود.

نکاتی ربرای بهبود جای بخیه و اسکارهای بعد از براکیوپلاستی

نکاتی برای بهبود جای بخیه و اسکارهای بعد از براکیوپلاستی

  • تمیز نگه داشتن زخم بعد از جراحی لیفت بازو: طول دوران نقاهت پس از عمل لیفت بازو و روند بهبودی اسکارها ممکن است زمان‌بر باشد به همین دلیل روی زخم ایجاد شده باید همیشه تمیز باشد در غیر این‌صورت جای اسکار بعد از براکیوپلاستی ممکن است دچار عفونت شود و ظاهر نامناسبی به جای زخم بدهد.

  • رژیم غذایی سالم برای بهبود زخم های براکیوپلاستی: استفاده از مواد معدنی و ویتامین‌هایی مانند ویتامین A، C، E می‌تواند تأثیرات مثبتی روی سلامت پوست شما بگذارند. اگر پوست شما از سلامت مطلوب برخوردار باشد، شانس بیشتری برای از بین رفتن اسکار بعد از لیفت بازو دارد.

  • خودداری از قرارگرفتن در معرض آفتاب برای بهبود اسکار بعد از لیفت بازو: در هنگام بهبود زخم، بدن به طور طبیعی شروع به تولید کلاژن و الاستین می‌کند. در معرض مستقیم آفتاب بودن روند تولید این ماده مهم را دچار اختلال می‌کند و این اختلال روی ظاهر پوست شما تأثیر منفی خواهد گذاشت.

  • سیگار نکشیدن برای بهبودی سریع تر زخم های براکیوپلاستی: سیگار کشیدن می‌تواند طول دوران بهبودی زخم را افزایش دهد، به این معنا که اسکار بعد از لیفت بازو برای یک فرد سیگاری از بهبودی ضعیف‌تری برخوردار است تا یک فرد عادی.

  • نسبت به جای بخیه خود صبور و واقع بین باشید: به طور معمولی بین یک تا دو سال زمان نیاز است تا جای زخم بعد از براکیوپلاستی تا حد زیادی محو شود. این زمان، در برخی افراد ممکن است طولانی‌تر شود پس صبور باشید و این روند را برای 2 سال آینده خود بعد از انجام لیفت بازو در نظر بگیرید.

  • جای زخم خود را دستکاری نکنید: در هنگام ایجاد زخم بعد از لیفت بازو اطراف زخم پوسته‌هایی ایجاد می‌شود که نباید آن‌ها را جدا کنید تا ظاهر زخم شما پس از بهبودی زننده نباشد.

درمان جای بخیه یا زخم بعد از لیفت بازو

  • درمان موضعی اسکار بعد از لیفت بازو : استفاده از برخی کرم‌ها مانند کرم ویتامین E یا ژل‌های آنتی اسکار برندهای مختلف که توسط پزشک برای شما تجویز شده باشد، در از بین بردن و ترمیم موضعی اسکار موثر خواهد بود.

  • تزریق استروئید برای درمان اسکار براکیوپلاستی: معمولاً برای افرادی که سابقه اسکار کلوئیدی یا هایپرتروفیک دارند از استروئید برای از بین بردن جای زخم بعد از لیفت بازو استفاده می‌کنند.

  • جراحی ترمیم اسکار بعد از لیفت باز: گاهی جای بخیه بعد از لیفت بازو آنقدر بزرگ است که پزشک برای از بین بردن آن ناچار است برای حذف آن، جراحی اصلاحی انجام دهد.

  • لیزر جای بخیه جراحی لیفت بازو: تحریک بازسازی سلولی پوست با انجام لیزر و ایجاد گرما روی جای زخم می‌تواند به روند بهبود زخم بیمار کمک کند، ضمن این که این روش بدون برش پوست انجام می‌شود.

  • لایه برداری پوست برای درمان جای زخم بعد از براکیوپلاستی: درمان‌هایی مانند لایه برداری شیمیایی، میکرونیدلینگ، درم ابریژن یا درماپلنینگ ممکن است با از بین بردن خارجی‌ترین لایه پوست، جای زخم را بهبود بخشد.

  • کرایوتراپی برای جای زخم: گاهی پزشکان نیتروژن مایع گاز آرگون را برای درمان اسکارها استفاده می‌کنند. این گزینه درمانی معمولاً برای اسکارهای لیفت بازو که بزرگ هستند، مناسب نیست؛ زیرا روی اسکارهای کوچک بهتر عمل می‌کند.

  • درمان با فرکانس رادیویی: این روش با استفاده از انرژی فرکانس رادیویی انجام می‌شود. به این صورت که با تولید کلاژن بافت اسکار را بازسازی می‌کند و منجر به بهبود ظاهر اسکار می‌شود.

  • اولتراسوند درمانی: در این روش با استفاده از امواج اولتراسوند، سنتز کلاژن را تقویت می‌کنند، گردش خون را افزایش می‌دهند و به بازسازی اسکار کمک می‌کنند.


به این محتوا رای دهید..

۰
۰
( امتیاز : ۰%)
ارسال دیدگاه:
captcha
سوال خود را از ما بپرسید
مشاورین زیبایی جراحان
بستنمشاورین زیبایی جراحانمشاورین زیبایی جراحان

سوالات خود را از پزشکان مشاور جراحان بپرسید

00000000000