انواع روش های لیپوساکشن کدامند؟
انواع روش های لیپوساکشن کدامند؟
مقالات لیپوساکشن

لیپوساکشن با لیزر یا لیپولیز لیزری و هزینه آن

مشاورین زیبایی جراحان نیاز به مشاوره بیشتر دارید؟ برای صحبت با مشاورین زیبایی جراحان کلیک کنید.
بپرس مشاوره رایگان

لیپوساکشن با لیزر یا لیپولیز لیزری

لیپوساکشن یکی از رایج ترین عمل های زیبایی است که برای استخراج چربی های موضعی بدن به کار می رود. در لیپوساکشن از چند روش برای حذف و استخراج چربی ها استفاده می شود. کسانی که دچار چاقی موضعی بوده و از پوست کشیده ای برخوردار هستند، کاندید مناسبی برای انجام این عمل محسوب می شوند. گاهی اوقات لازم است پس از لیپوساکشن برای جبران افتادگی و شل بودن پوست، عمل لیفت یا ابدومینوپلاستی نیز انجام شود. عمل لیپوساکشن با لیزر با جمع کردن پوست بعد از جراحی، نیاز به عمل لیفت را کاهش می دهد. در ادامه به طور کامل به توضیح لیپوساکشن با لیزر می پردازیم.

 

لیپوساکشن لیزری (لیپولیز لیزری)

همانطور که در بخش قبل بیان کردیم سه روش جراحی برای تناسب اندام وجود دارد که یکی از این روش ها لیپوساکشن لیزری است. در اصطلاح پزشکی به این روش لیپولیز لیزری گفته می‌شود که طی آن جراح با استفاده از اشعه لیزر، چربی ها را به حالت مایع در می‌آورد. پس از آن با استفاده از دستگاه مکش، چربی ها به خارج از بدن انتقال پیدا می کنند.

روش انجام لیپوساکشن لیزری

برای انجام لیپوساکشن با لیزر ابتدا محل استخراج چربی علامت گذاری می شود. قبل از انجام عمل، محل مورد نظر ضدعفونی شده و داروی بی حسی به آن تزریق می شود. پس از اینکه داروی بی حسی اثر خود را گذاشت پروسه جراحی آغاز می شود. در این عمل با استفاده از اشعه های لیزر چربی ها به حالت مایع تبدیل می شود. این عمل باعث تخلیه یکنواخت چربی ها شده و محل مورد نظر بعد از عمل کاملا صاف و یکدست می شود. لیپوساکشن با لیزر با تحریک ساخت کلاژن باعث کشیدگی و صاف شدن پوست شده و نیاز به عمل لیفت را بعد از جراحی کاهش می دهد. در مرحله بعد با استفاده از ساکشن، چربی ها خارج شده و عمل لیپوساکشن لیزری پایان می باید.  پس از انجام این عمل باید از گن های مخصوص لیپوساکشن استفاده شود تا پوست به بافت های اتصالی زیرین چسبیده و فرم جدید ناحیه تثبیت شود.

 

اقدامات قبل از عمل لیپوساکشن لیزری

انجام اقدامات قبل از لیپوساکشن با لیزر به روند جراحی کمک بسیاری کرده و بر کاهش مشکلات احتمالی تاثیر می گذارد. فرد قبل از جراحی باید به طور کامل معاینه شده و در صورت تایید جراح این عمل را انجام دهد. شب قبل از عمل باید استحمام کند. لازم است مصرف آسپرین و داروهای مشابه یک ماه قبل از لیپوساکشن لیزری قطع شده و همچنین از مصرف الکل و دخانیات به مدت یک ماه قبل و بعد عمل خودداری کرد. سوابق پزشکی بیمار باید به طور کامل در اختیار جراح قرار گرفته و بهتر است هنگام عمل یک نفر به همراه بیمار باشد.

اقدامات و مراقبت های بعد از لیپوساکشن لیزری

از نظر تمام جراحان، مراقبت های بعد از لیپوساکشن با لیزر از اهمیت بسیار زیادی برخوردار بوده و بر نتایج موفق جراحی تاثیر مستقیم می گذارد. پس از انجام لیپولیز لیزری داروهایی برای بیمار تجویز می شود که باید طبق دستور پزشک به صورت کامل مصرف شود. فرد پس از انجام لیپوساکشن با لیزر باید دو روز فقط استراحت کرده و تا چند هفته از فعالیت های سنگین پرهیز کند. تا چند روز از محل برش خونابه ترشح می شود که باید با پانسمان های چند لایه پوشانده شده و چند بار در طول روز تعویض شود. در صورتی که برش ها بسته شده و مایعات خارج نشود، احتمال بروز عفونت و تورم بیشتر می شود. بعد از انجام این عمل بیمار باید تغذیه مناسبی داشته و تمرینات ورزشی را در برنامه روزانه خود بگنجاند. در چند روز اول بعد از عمل بهتر است غذاهایی مصرف شود که هضم آنها راحت باشد. همچنین بیمار باید بیش تر از حد معمول آب بنوشد تا پروسه بهبودی سرعت بیشتری بگیرد.

 

مزایای لیپولیز لیزری

مزایای لیپوساکشن با لیزر باعث شده است که بسیاری از افراد این روش را برای پیکرتراشی انتخاب کنند. در ادامه مزایای لیپوساکشن لیزری را بیان می کنیم.

  • درد، تورم و خون مردگی در این روش کمتر از روش های دیگر است.
  • با استفاده از این روش می توان چربی های ناحیه های شکم، پهلو، ران، بازو، ساق پا و... را تخلیه کرد.
  • دوره نقاهت این روش کمتر از دیگر روش ها می باشد.
  • امکان جمع شدن پوست در این روش بیشتر از روش‌های معمولی است. این موضوع به این دلیل است که لیپولیز لیزری باعث تحریک کلاژن سازی در ناحیه شده و پوست را کشیده تر می کند.

 

عوارض لیپوساکشن لیزری

عوارض لیپوساکشن با لیزر عمومیت و شیوع بالایی نداشته و غالبا در اثر عدم مهارت و تجربه کافی جراح و مراقبت های نامناسب بعد از جراحی رخ می دهد. در صورتی که مراقبت های بعد از عمل لیپوساکشن لیزری به درستی صورت گرفته و پروسه جراحی به دقت انجام شده باشد، این عوارض به حداقل می رسد. در این بخش عوارض لیپولیز لیزری را بیان خواهیم کرد.

تورم و خون مردگی بعد از لیپولیز لیزری

بعد از انجام لیپوساکشن با لیزر، بدن فرد دچار تورم، کبودی و خون مردگی می شود. این موارد کاملا طبیعی بوده و با گذشت زمان از  بین می ‌رود. مقدار این تورم به میزان چربی استخراج شده و بدن بیمار بستگی دارد.

 افتادگی و چین و چروک بعد از لیپوساکشن با لیزر

در صورتی که فرد کاندیدای مناسبی برای عمل لیپوساکشن با لیزر نباشد ممکن است دچار چین و چروک در پوست شود. این عارضه معمولا به دلیل جنس نامناسب پوست و قدرت کششی پایین آن رخ می دهد. یک جراح خوب به راحتی تشخیص می دهد که چه فردی مناسب انجام این عمل است و توصیه های لازم را به درستی به بیمار گوشزد می کند.

ایجاد سوختگی در پوست بعد از لیپوساکشن لیزری

اگر شدت لیزر مورد استفاده در لیپوساکشن لیزری بیش از حد بوده و از آن به طور نادرست استفاده شود، پوست دچار سوختگی و فرورفتگی می شود. با انتخاب جراح ماهر و باتجربه می توان احتمال بروز این عارضه را به حداقل رساند.

آمبولی ریه در اثر عمل لیپوساکشن لیزری

در موارد نادر ممکن است لیپوساکشن لیزری باعث رسوب چربی در رگ‌ها شود. این عارضه در گذشته بیشتر شایع بود و امروزه با پیشرفت اصول ایمنی بیمار در حین جراحی، موارد گزارش شده انگشت شمار می باشد.

هزینه لیپوساکشن لیزری

هزینه لیپوساکشن با لیزر به عوامل زیادی بستگی دارد. تعداد ناحیه های تحت جراحی، مهارت جراح، مقدار استخراج چربی و هزینه‌ های مرکز جراحی در تعیین قیمت لیپوساکشن با لیزر تاثیر می گذارند.


به این محتوا رای دهید..

۱۱
۴
( امتیاز : ۷۳%)
ارسال دیدگاه:
captcha
سوال خود را از ما بپرسید
مشاورین زیبایی جراحان
بستنمشاورین زیبایی جراحانمشاورین زیبایی جراحان

سوالات خود را از پزشکان مشاور جراحان بپرسید

00000000000